Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Οι πρώτες φωτογραφίες στο Instagram, μετά το γάμο!

Την πρώτη κοινή τους φωτογραφία μετά το ρομαντικό γάμο στο Παρίσι ανέβασε στο Instagram η Βίκυ Καγιά. Το ζευγάρι βρέθηκε στην πόλη του Φωτός και αποφάσισε να επισημοποιήσει εκεί τη σχέση του, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Η είδηση του γάμου τους έγινε γνωστή πριν λίγες μέρες και χθες η ιδιοκτήτρια του fashion workshop δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της Ηλία Κρασσά και τους φίλους τους, σε χαλαρή βόλτα στον κήπο του εστιατορίου του Ralph Lauren.

/

Στην καρδιά του Παρισιού, σε ένα από τα πιο όμορφα εστιατόρια που επιλέγουν να επισκεφτούν πολλοί επώνυμοι της διεθνούς showbiz, το ζευγάρι απόλαυσε το φαγητό του με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Μάλιστα, η Βίκυ έγραψε χαρακτηριστικά “Τέλεια παρέα με πολύτιμους φίλους”.
Ενώ, λίγο αργότερα ανέβασε μια φωτογραφία με τη νυφική της ανθοδέσμη, που επιμελήθηκε η αδελφή του Ηλία Βαλεντίνη, γράφοντας: “Ευχαριστώ που δημιουργήσατε το μπουκέτο των ονείρων μου”, επιβεβαιώνοντας τη χαρμόσυνη είδηση.

/

Αξίζει, να αναφέρουμε πως παρόλο που κανείς δεν γνώριζε για το μυστικό γάμο τους, η Bίκυ σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει πως είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου. Με την οικογένεια του Ηλία, άλλωστε, τα πηγαίνει πολύ καλά.

Read More

And More