Βίκυ Καγιά: Ξανά παιδί για χάρη των παιδιών της – Ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στη θάλασσα

Σε μία ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο βρίσκεται η Βίκυ Καγιά, αφού προετοιμάζει τα νέα επαγγελματικά βήματά της. Μετά την απόφασή της να αφήσει την παρουσίαση του Greece’s Next Top Model, έπειτα από τρεις σεζόν επιτυχίας, η ίδια έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα της. Πλέον, είναι πανέτοιμη για τα καινούργια πράματα που έρχονται.

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, η Βίκυ Καγιά πέρα από το Shopping Star, θα αναλάβει και την παρουσίαση του Dancing With The Stars, το οποίο επιστρέφει από τη νέα σεζόν πιο ανανεωμένο από ποτέ. Έτσι, μετά από ένα διάλειμμα για διακοπές, η παρουσιάστρια θα ξεκινήσει δυναμικά μαζί με τους συνεργάτες της την προετοιμασία.

Όσο κι αν αγαπάει τη δουλειά της, προτεραιότητα στη ζωή της Βίκυς Καγιά έχει η οικογένεια. Το μοντέλο έχει αποκτήσει δύο παιδιά από το γάμο της με τον Ηλία Κρασσά, στα οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Βίκυ Καγιά μαζί με τη Μπιάνκα, τον Κάρολο και τος φίλους τους κατά τη διάρκεια της εξόδου τους στο Καβούρι.

Μικροί και μεγάλοι έγιναν ένα παίζοντας και διασκεδάζοντας δίπλα στη θάλασσα.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More