Βίκυ Καγιά - Μπιάνκα Κρασσά: Είναι αχώριστες - Οι βόλτες τους στα χιόνια και στο παγοδρόμιο! [pics]

Βίκυ Καγιά – Μπιάνκα Κρασσά: Είναι αχώριστες – Οι βόλτες τους στα χιόνια και στο παγοδρόμιο! [pics] | tlife.gr

Η Βίκυ Καγιά είναι μια ευτυχισμένη μανούλα. Η κόρη της, Μπιάνκα, και ο γιος της, Κάρολος, είναι η απόλυτη προτεραιότητά της, ενώ παρά το φορτωμένο επαγγελματικό της πρόγραμμα προσπαθεί να βρίσκει πάντα χρόνο και να τους τον αφιερώνει, περνώντας μαζί τους ποιοτικό χρόνο.

Η Μπιάνκα πλέον έχει μεγαλώσει αρκετά και ακολουθεί την μαμά της συχνά στις εξόδους της. Είναι αρκετές οι φορές μάλιστα που οι δυο τους, άφησαν του άντρες της οικογένειας στο σπίτι και βγήκαν μόνες τους για να κάνουν πράγματα που τις ευχαριστούν. Ο φωτογραφικός φακός τις συνέλαβε σε μία από αυτές τις βόλτες τους, στο «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», να είναι πιασμένες χέρι χέρι και να διασκεδάζουν με καλές τους φίλες. Και οι δύο ήταν χαμογελαστές και πολύ ενθουσιασμένες και με την chic εμφάνιση τους έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Η μικρή Μπιάνκα κρατούσε ένα μπλε μπαλόνι και έκανε πατινάζ στο παγοδρόμιο που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος.

Η Βίκυ και ο σύζυγος της Ηλίας Κρασσάς είναι πολύ ευτυχισμένοι και περνάνε όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά τους. Με κάθε ευκαιρία κάνουν τις εξορμήσεις τους σε διάφορα μέρη της Ελλάδας για να χαλαρώσουν από την καθημερινότητα τους και από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Έτσι λοιπόν, αυτές τις μέρες που ορισμένες πόλεις της χώρας μας είναι χιονισμένες, η οικογένεια Κρασσά, πήγε να παίξει χιονοπόλεμο και να κάνει σκι στον Παρνασσό. Στιγμιότυπα από την βόλτα τους μοιράστηκε η Βίκυ με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

 

READ more