Βίκυ Καγιά: “Nιώθω δικά μου τα παιδιά του Ηλία”

Είναι επιτυχημένη επαγγελματίας, σύζυγος και πρόσφατα μανούλα! Ο λόγος για την Βίκυ Καγιά που από τότε που μπήκε στην ζωή της ο σύζυγός της Ηλίας Κρασσάς πλέει σε πελάγη ευτυχίας ενώ τους τελευταίους τρεισήμισι η ευτυχία της έχει ολοκληρωθεί με τον ερχομό της κόρης της Μπιάνκα.

Η ίδια μίλησε στο περιοδικό People για την οικογένειά της, της καλοκαιρινές της διακοπές ενώ δεν σταμάτησε να μιλάει για τα… τρία της παιδιά! Ναι, τρία!

“Ο Γιώργος και η Εριέττα, τα παιδιά του Ηλία από τον πρώτο του γάμο, ήταν τα πρώτα παιδιά στη ζωή μου που νιώθω δικά μου. Το ότι είχα περάσει πολύ χρόνο μαζί τους πριν έρθει η Μπιάνκα με χαλάρωσε απέναντι στο θέμα παιδί, με έκανε να συνειδητοποιήσω πως μου άρεσε η οικογενειακή ζωή, μου άρεσαν τα παιδιά στο σπίτι, αγαπούσα να περνώ χρόνο μαζί τους. Νομίζω πως ένας από τους λόγους που άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο και που κάναμε και τόσο γρήγορα μωρό με τον Ηλία είναι και αυτός. Πάντα έλεγα πως, όταν βρισκόταν ο σωστός άνθρωπος, θα ήθελα να κάνω παιδιά, αλλά δεν σου κρύβω πως ταυτόχρονα μέσα μου με άγχωνε το πώς γίνεται να το συνδυάσω με τις δουλειές, τις υποχρεώσεις, πώς θα τα καταφέρω. Αλλά τελικά όλα γίνονται” δηλώνει στο περιοδικό και συνεχίζει:

“Ο Γιώργος και η Εριέττα (6 και 5 ετών αντίστοιχα) αγαπούν πολύ την αδελφούλα τους και με βοηθούν πολύ με το μωράκι. Το καλοκαίρι το περάσαμε όλοι μαζί και μπορεί να ήταν λίγο δύσκολο στην αρχή μέχρι να οργανώσω τα πάντα, αλλά μας έδεσε πολύ σαν οικογένεια, το απολαύσαμε. Και η Μπιάνκα ξετρελαίνεται με τα αδελφάκια της. Όταν τους ακούει να μπαίνουν στο δωμάτιο, κουνάει πόδια, χέρια, βγάζει χαρούμενες φωνούλες. Η χροιά της παιδικής φωνής είναι τελείως διαφορετική από τη δική μας και μόλις ακούει την Εριέττα και τον Γιώργο αυτόματα γελάει, ό,τι και να της πούνε”!

/

Πώς, όμως, καταφέρει να ανταπεξέρχεται σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις; Ο σύζυγός της είναι στήριγμά της, λέει!
“Με έκανε να νιώσω πως μπορώ να στηριχτώ σε αυτόν, μπορώ να είμαι ήρεμη, γιατί θα είναι δίπλα μου σε όλα» μου λέει. Το ένστικτό της αποδείχθηκε σωστό, καθώς από την πρώτη στιγμή που ήρθε το μωρό ο σύντροφός της ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτικός προς την ίδια και ιδιαίτερα δραστήριος μπαμπάς, βοηθώντας από το μπανάκι, μέχρι το κοίμισμα του γεογέννητου”

Read More

And More