Βίκυ Καγιά: Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην Βενετία – Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της

Η Βίκυ Καγιά λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, ταξίδεψε στην Βενετία για 79ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Κάνοντας σχετική ανάρτηση στο instagram, η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφικό υλικό από τις εμφανίσεις της στην Βενετία.

Το Φεστιβάλ Βενετίας (Mostra Internazionale d’Arte Cinematografica di Venezia) είναι το αρχαιότερο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στον κόσμο. Ξεκίνησε το 1932 ως Esposizione Internazionale d’Arte Cinematografica (Διεθνής Έκθεση της Τέχνης του Κινηματογράφου) και από τότε διεξάγεται ετησίως, στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη, στο νησί Λίντο στη Βενετία.

Η Βίκυ Καγιά έλαμψε με την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί…

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

 

Βίκυ Καγιά – Έτοιμη για την τηλεοπτική  της επιστροφή

Η Βίκυ Καγιά μετρά πλέον αντίστροφα για την πρεμιέρα του Shopping Star και του GNTM. Η παρουσιάστρια του Star, τη φετινή σεζόν επιστρέφει στο πλατό του ριάλιτι, έτοιμη να βρει το επόμενο Top Model.

«Νιώθω πάρα πολύ αγωνία, νιώθω ταπεινή, νιώθω ήρεμη. Έχω μια αποστολή πολύ συγκεκριμένη να εκπληρώσω και έχω γυρίσει για αυτά τα κορίτσια που αξίζουν, για αυτά τα κορίτσια που θέλουν πραγματικά αυτή την καριέρα και το λέει η ψυχή τους να γίνουν μοντέλα», δήλωσε πρόσφατα η Βίκυ Καγιά μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, Open Weekend.

Bίκυ Καγιά – Οι βόλτες στην Βενετία 

Η παρουσιάστρια μέσα από τα social media αποκάλυψε τις βόλτες της στην Βενετία, αλλά και τα νυχτοπερπατήματα με την παρέα της. Στο πλευρό της βρέθηκαν φίλοι και συνεργάτες με τους οποίους φωτογραφήθηκε μαζί ανεβάζοντας τα στιγμιότυπα στο instagram.

Βίκυ Καγιά – Βίντεο από το ταξίδι της

Η Βίκυ Καγιά με το ταξίδι της στην Βενετία ολοκλήρωσε το διάστημα των διακοπών της, αφού σύντομα θα την δούμε ξανά τηλεοπτική, μέσα από το ανανεωμένο πρόγραμμα του Star.

Read More

And More