Βίκυ Καγιά: Τι ετοίμασε με τους μαθητές της στο Fashion Workshop της; Φωτογραφίες

Ένα μεγάλο fashion event με τους μαθητές του Workshop της πραγματοποίησε η Βίκυ Καγιά. Η γνωστή παρουσιάστρια και ιδιοκτήτρια της σχολής, οργάνωσε ένα διαγωνισμό για τους φοιτητές της με αφορμή τα Homesies, τη νέα μανία των celebs.

Συγκεκριμένα τα Homesies παραδόθηκαν “άνευ” όρων στα χέρια των σπουδαστών του Fashion Workshop by Vicky Kaya για να τα μεταμορφώσουν και για να δημιουργήσουν μια exclusive σειρά για τη νέα σεζόν με τη δική τους σχεδιαστική προσέγγιση.

Η μεγάλη επιτυχία του φετινού χειμώνα, το loungewear και streetwear που αποτελεί πλέον τη νέα τάση στο χώρο της ένδυσης προχωρούν σε μια καινοτόμα συνεργασία με το πρωτοποριακό εργαστήριο ελευθέρων σπουδών με τα νέα ταλέντα της μόδας να διαγωνίζονται για μια θέση στη δημιουργική ομάδα των Homesies επεμβαίνοντας “χωρίς περιορισμούς” στα σχέδια της νέας συλλογής SS14.
Οι φοιτητές παρουσίασαν χθες τις δημιουργίες τους και η καλύτερη βραβεύτηκε. Αξίζει να αναφέρουμε πως στην κριτική επιτροπή ήταν και η Fashion Editor του TLIFE Σοφία Σούζα.

Η Βίκυ δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό των σπουδαστών της. Φορώντας ένα αέρινο λευκό φόρεμα και ιδιαίτερα ευδιάθετη και συγκινημένη με την πρόοδό τους, βοηθούσε τον καθένα ξεχωριστά να παρουσιάσει τα σχέδιά του.

Το πρώτο βραβείο, το κέρδισε η ομάδα του σχεδιαστή Γιώργου Καψιμάλη, ο οποίος και αναδείχθηκε από τον συμψηφισμό του κοινού και της κριτικής επιτροπής.

Το δεύτερο βραβείο – που ήταν έκπληξη – κέρδισε η ομάδα της σχεδιάστριας Λυδίας Μπενάκη, η οποία αναδείχθηκε από τη ψηφοφορία των καλεσμένων στην εκδήλωση.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More