Βίκυ Καγιά: Το φιλί στον άντρα της και τα κιλά της εγκυμοσύνης που έχασε! Φωτογραφίες

Μόλις 8 κιλά πήρε κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της η Βίκυ Καγιά και τα έχασε σχεδόν όλα μετά τον τοκετό. Εντυπωσιακή και καλλίγραμμη η ιδιοκτήτρια του Fashion Workshop βγήκε την Παρασκευή από το μαιευτήριο με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και το μόνο που είχε ήταν ελαφρώς πρησμένη κοιλίτσα από τον τοκετό!
“Πήρα 8 κιλά την περίοδο της εγκυμοσύνης, αλλά νομίζω δεν μου έμεινε και κάτι. Λίγο κοιλίτσα που είναι το νορμάλ μετά τον τοκετό, μέχρι να φύγει, αλλά δεν με αγχώνει. Ποτέ δεν με άγχωνε το βάρος μου”, αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής “Μία”, κάνοντας πολλές γυναίκες να… ζηλέψουν. (δες εδώ όλα όσα είπε)

Αν και μπροστά στο θαύμα της μητρότητας η Βίκυ δεν λογάριασε τις αλλαγές στο σώμα της, η καλή διατροφή της και η προσοχή την περίοδο της εγκυμοσύνης, την βοήθησαν να χάσει σε χρόνο dt όλα τα κιλά που πήρε.
Όσο για το τι ακολουθεί από εδώ και πέρα; Θηλασμός και full time job μαμάς για το πρώτο διάστημα, αφού τόσο η Βίκυ, όσο και ο σύζυγός της Ηλίας Κρασσάς, δεν χορταίνουν την μπέμπα τους.

Η μικρή Bianca που ήρθε στη ζωή τους, τους έφερε ακόμη πιο κοντά και τους γέμισε χαμόγελα χαράς. Το ζευγάρι, μάλιστα, αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί κατά την έξοδο από το μαιευτήριο και δήλωσε ανυπόμονο να επιστρέψει σπίτι και να περάσει τις πρώτες ώρες με την κορούλα του.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More