Βίκυ Καγιά: Το ταξίδι στην Νέα Υόρκη, στους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης! [pics,vid]

Η Βίκυ Καγιά διανύει μια άκρως ευτυχισμένη περίοδο, καθώς περιμένει το δεύτερο μωρό της. Εκείνη και ο σύζυγός της, Ηλίας Κρασσάς ανυπομονούν να έρθει στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειάς τους και να χαρίσουν αδερφάκι στην κόρη τους, Μπιάνκα.

Η Βίκυ, μάλιστα, μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Μύκονο, μάζεψε βαλίτσες και ταξίδεψε ως την Νέα Υόρκη, με άκρως ανανεωμένο look, αφού πριν μερικές μέρες έκοψε τα μαλλιά της κοντό καρέ!

Οι λόγοι του ταξιδιού της είναι καθαρά επαγγελματικοί, καθώς η γνωστή παρουσιάστρια θα έχει την χαρά και την τιμή να συνεργαστεί με ένα ακόμα τοπ μόντελ που δεν είναι άλλο από την Heidi Klum. Η ίδια θα παρουσιάσει σε fashion show τα νέα σχέδια της Γερμανίδας καλλονής.

Next stop NYC! ✈️???????????????? #NYFW #nyc #USA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @vickykaya_ στις

Η Βίκυ Καγιά βρίσκεται ήδη στην Νέα Υόρκη από το βράδυ της Τετάρτης και δεν παρέλειψε να ανεβάσει στιγμιότυπα από την θέα της μητρόπολης του κόσμου. Άλλωστε τι καλύτερο να ξεκινήσει το φθινόπωρό της από την πανέμορφη πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών!

Hello NYC! ???????????????? #cocktailtime #launchevent #esmarabyheidiklum #lidlfashionweek #NYFW #ad #letswow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @vickykaya_ στις

Φυσικά, σε λίγες μέρες θα επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς ξεκινάει το Shopping Star στο Star. Η παρουσιάστρια θα βρίσκεται στο τιμόνι της επιτυχημένης εκπομπής μόδας για δεύτερη σεζόν!

Δες το βίντεο:

Read More

And More