Βίκυ Καγιά: Βουτιές και παιχνίδια με την Μπιάνκα στη Μύκονο! [pics]

Ευτυχισμένη μανούλα είναι πια η Βίκυ Καγιά. Η διάσημη Ελληνίδα καλλονή απόλαυσε αυτό το καλοκαίρι αγκαλιά με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και τα δυο αγγελούδια της, την Μπιάνκα και τον Κάρολο – Ηλία και ταυτόχρονα ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος των γυρισμάτων για το νέο project του Star που θα παρουσιάζει το χειμώνα.

Γνωρίζοντας το πόσο απαιτητικές θα είναι μάλιστα οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις με το GNTM, η Βίκυ Καγιά φρόντισε να «γεμίσει» για τα καλά τις μπαταρίες της και να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την οικογένειά της.  Και φυσικά, ένας από τους αγαπημένους της καλοκαιρινούς προορισμούς και φέτος ήταν η κοσμοπολίτικη Μύκονος!

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς λατρεύουν το νησί και συχνά πυκνά το επισκέπτονται για να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν. Τώρα μάλιστα που μεγάλωσε λίγο και η Μπιάνκα, μαμά και κόρη δεν σταματούν τα παιχνίδια και τις βουτιές στα γαλανά νερά.

Όσο για την εντυπωσιακή Βίκυ, συνεχίζει να έχει τέλειες αναλογίες ακόμη και μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, χάνοντας σε χρόνο dt μετά τη γέννα, όλα τα παραπάνω κιλά!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More