Βίκυ Καγιά: Βουτιές στη Μύκονο μαζί με την Μαρίνα Βερνίκου – Βίντεο

Ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο επέλεξε να περάσει η Βίκυ Καγιά μαζί με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους.

Ο γνωστός επιχειρηματίας μάλιστα, είχε και τα γενέθλιά του, για αυτό βρήκαν την ευκαιρία και να ξεκουραστούν αλλά και να γιορτάσουν μαζί με την παρέα τους.

Λίγο πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο του GNTM, η Βίκυ Καγιά απόλαυσε τις βουτιές της στο κυκλαδίτικο νησί, ενώ μοιράστηκε και αρκετές φωτογραφίες στο Instagram, από την απόδρασή της.

Ο φωτογραφικός φακός του Mykono Live Tv απαθανάτισε την παρουσιάστρια σε μία από τις πιο γνωστές παραλίες του νησιού, μαζί με τη Μαρίνα Βερνίκου όπου βρέθηκαν για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η Μαρίνα, η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη, φορούσε μπικίνι που αναδείκνυε την άψογη σιλουέτα της. Μπορεί να έχει φέρει στον κόσμο τρία παιδιά, ωστόσο διαθέτει ένα άψογο κορμί. Το ίδιο όμως, ισχύει και για την Βίκυ Καγιά, η οποία διαθέτει παραμένει αψεγάδιαστη.

Όπως θα δεις στο βίντεο, στην παρέα τους βρισκόταν και ο Γιώργος Καράβας με τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού. Όλοι μαζί γιόρτασαν τα γενέθλια του Ηλία Κρασσά και στη συνέχεια διασκέδασαν στο bar – restaurant της παραλίας με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Read More

And More