Βίκυ Καγιά – Ζενεβίεβ Μαζαρί: Μαζί στα παρασκήνια του GNTM!

Ένα ακόμη καλοκαίρι βρίσκει την Βίκυ Καγιά στις επάλξεις για τα γυρίσματα του νέου κύκλου του GNTM. Μαζί με τον Δημήτρη Σκουλό, τον Άγγελο Μπράτη και το new entry στην κριτική επιτροπή Ζενεβιέβ Μαζαρί, η γνωστή Ελληνίδα καλλονή ξεκίνησε την αναζήτηση του Greece’s Next Top Model και το κλίμα στα παρασκήνια είναι μοναδικό.

Μετά την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου, η Βίκυ Καγιά καλωσόρισε την καλή της φίλη Ζενεβιέβ (που όλοι εμείς αγαπήσαμε για τις καυστικές ατάκες της ως art director στους προηγούμενους κύκλους του GNTM) στην κριτική επιτροπή και τα δυο κορίτσια δεν έχουν σταματήσει να ανεβάζουν στα social media αγαπημένα στιγμιότυπα από τα παρασκήνια των γυρισμάτων.

Σε μια εμφάνιση ως Pj Mask, γνωστοί και ως πυτζαμο – ήρωες στα μικρά παιδάκια η Βίκυ και η Ζενεβιέβ ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό και τα μηνύματα φίλων κα συνεργατών δεν έχουν τέλος.  «Οι μπιτζαμοηρωες του GNTM», έγραψε η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ακολούθησε το post της Βίκυς Καγιά που ανέφερε: «PJ masks!».

Πώς σου φαίνονται;

 

Read More

And More