Βίκυ Κάβουρα: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον Γιώργο Τζαβέλλα – «Είσαι για μένα φως και αγάπη»

Ζευγάρι η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες διανύουν μια ιδιαίτερη περίοδο στην προσωπική τους ζωή.

Πρόσφατα η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στο γήπεδο προκειμένου να καμαρώσει σε αγώνα τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ με τον οποίο είναι ερωτευμένη!

Πρόκειται για μια σχέση την οποία οι δυο τους θέλησαν από την αρχή να διαφυλάξουν μακριά από τα media, με την Βίκυ Κάβουρα να δέχεται συχνά ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους για την προσωπική της ζωή.

Η πρώτη κοινή φωτογραφία

Το μεσημέρι της Κυριακής 23/4/23 η Βίκυ Κάβουρα με αφορμή την ονομαστική γιορτή του αγαπημένου της δημοσίευσε φωτογραφία από την ηλιόλουστη βόλτα τους, εκφράζοντας την αγάπη της προς το πρόσωπό του.

«Χρόνια πολλά Γιώργο, Γεωργία! Χρόνια πολλά Θωμά! Χρόνια πολλά σε σένα που είσαι για μένα φως και αγάπη», έγραψε όλο νόημα η Βίκυ Κάβουρα στην πρώτη ανάρτηση με τον σύντροφό της.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αντέδρασε ανταποδίδοντας την αγάπη του μέσα από emoji κάτω από την ανάρτηση δηλώνοντας πως έχει… κλειδώσει στην καρδιά του τη Βίκυ Κάβουρα.

 

Read More

And More