Βίκυ Κάβουρα: “Δύο χρόνια δεν ήθελα κανέναν άνθρωπο στη ζωή μου. Περνούσα θλίψη και μεγάλο οικονομικό θέμα” [video]

Η Βίκυ Κάβουρα κάθισε απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα“, το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης. Η ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, σε μια αληθινή και από καρδιάς συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, όμως, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη, η οποία πρόσφατα την υπέδειξε δημόσια ως το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου.

«Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που βγαίνει και ονοματίζει μια γυναίκα σε περιοδικό, θέλοντας να της προκαλέσει κακό, γιατί εμένα μου έκανε κακό το να φέρομαι ως τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση. Γιατί η ηθική η δική μου είναι συγκεκριμένη και απαράβατη. Για να το κάνει όλο αυτό σημαίνει ότι πονάει πολύ μέσα της για κάποιον λόγο…», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Όταν ξύπνησα και είδα τη συνέντευξη της Αγγελικής Ηλιάδη έμεινα. Δεν την πήρα τηλέφωνο. Ξέρει η ίδια γιατί το έκανε. Δεν θέλω να το παίξω καλή, είμαι. Δεν υπάρχω πουθενά σε όλο αυτό. Είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου και αυτό με κάνει εύκολο θύμα σε όλο αυτό…»

Όσο για τον λόγο που δεν έχει κάνει κάποια σχέση όλο αυτό το διάστημα, εξομολογήθηκε: «Η επόμενη φορά που θα είμαι με έναν άνθρωπο όχι μόνο δεν θα κρύβομαι αλλά θα καμαρώνω. Έχω ζήσει δυνατές στιγμές και θέλω έναν άνθρωπο που θα με αγαπήσει πραγματικά. Δύο χρόνια δεν ήθελα κανέναν άνθρωπο στη ζωή μου. Περνούσα θλίψη και μεγάλο θέμα οικονομικό…».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Η ηθοποιός, στην πιο ειλικρινή της συνέντευξη, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Read More

And More