Βίκυ Κάβουρα – Νίκος Οικονομόπουλος: Ετοιμάζουν το γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Διαβάζουμε στη Real Life πως Νίκος Οικονομόπουλος και Βίκυ Κάβουρα σχεδιάζουν κάτω από άκρα μυστικότητα τις λεπτομέρειες του γάμου τους. Σύμφωνα με το ένθετο της εφημερίδας Real News και παρά τους ισχυρισμούς για το αντίθετο και των δύο σε δημόσιες δηλώσεις τους, η Βίκυ βρίσκεται συνέχεια στα τηλέφωνα προκειμένου να οργανώσει το γάμο που ονειρεύεται.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα συχνά μιλά στο τηλέφωνο για τα διαδικαστικά, όσο βρίσκεται σε πρόβες στο θέατρο Ακάδημος, όπου παίζει με τον Χάρη Ρώμα, τη Σοφία Μουτίδου και πολλούς άλλους ηθοποιούς.

Στο άρθρο αναφέρεται πως η απόφαση να μείνουν όλα μακριά από τους παπαράτσι είναι του λαϊκού τραγουδιστή που επιμένει πως δεν θέλει κανείς να γνωρίζει το παραμικρό για την προσωπική του ζωή. Έτσι, ο γάμος που ο χρόνος και ο τόπος του κρατείται επτασφράγιστο μυστικό, θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Άλλωστε, ακόμη και στην πρεμιέρα της Βίκυς κάβουρα στο θέατρο, μπορεί ο αγαπημένος της να βρισκόταν στην πρώτη θέση για να την χειροκροτήσει, απέφυγε όμως να φωτογραφηθεί στη συνέχεια μαζί της.

Διάβασε περισσότερα στη Real Life που κυκλοφορεί.

Read More

And More