Βίκυ Παπαδοπούλου – Θάνος Τοκάκης: Σπάνια βραδινή έξοδος για το ζευγάρι – Φωτογραφίες

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν πριν λίγες ημέρες η Βίκυ Παπαδοπούλου και ο Θάνος Τοκάκης.

Οι δυο ηθοποιοί που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2017 στην Πάτμο, όλα αυτά τα χρόνια, έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, γι’ αυτό και οι φορές που τους έχουμε δει να εμφανίζονται κάπου μαζί είναι ελάχιστες.

Ωστόσο, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 20/4 η Βίκυ Παπαδοπούλου και ο Θάνος Τοκάκης βρέθηκαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας προκειμένου να παρακολουθήσουν τη live εμφάνιση της Νατάσσας Μποφίλιου. Μαζί τους ήταν και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης καθώς και ο Ταξιάρχης Χάνος.

«Το ότι ανήκουμε στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, βοηθά γιατί μοιραζόμαστε την ίδια ανάγκη, όταν επιστρέφουμε στο σπίτι να ξεκουραστούμε. Θα συζητήσουμε για τη δουλειά μόνο αν χρειαστεί, αν έχει γίνει κάτι σημαντικό, για κανένα μισάωρο και μετά θα την αφήσουμε απ’ έξω. Αν μας παρακολoυθήσει κάποιος μέσα από μια κλειδαρότρυπα δε θα μπορέσει να καταλάβει τι δουλειά κάνουμε.

Φυσικά το ότι είμαστε στον ίδιο επαγγελματικό χώρο βοηθά σε περίπτωση στρες ή άγχους για κάποιο ρόλο ή παράσταση, ο ένας προσπαθεί να βοηθήσει τον άλλο, να μοιραστεί τις σκέψεις του. Επίσης πολύ σημαντικό είναι το ότι κρατάμε λόγια ο ένας στον άλλον όταν χρειάζεται.

Συμβουλές ο ένας από τον άλλον θα ζητήσουμε  μόνο όταν νιώσουμε ότι χρειάζεται. Όταν ακόμα είμαστε ασταθείς και φοβισμένοι, δε ζητάμε ο ένας τη γνώμη του άλλου γιατί ξέρουμε ότι μπορεί κάτι να μας πληγώσει. Όταν όμως νιώσουμε έτοιμοι κι ότι πατάμε γερά στα πόδια μας σε σχέση με αυτό που πάμε να κάνουμε, τότε θα ζητήσουμε και μια συμβουλή. Έχουμε καταλάβει ότι δε χρειάζεται να δίνουμε από μόνοι μας συμβουλές παρά μόνο όταν μας ζητηθεί» είχε πει η Βίκυ Παπαδοπούλου στο TLIFE για τον Θάνο Τοκάκη. 

Δες παρακάτω φωτογραφίες από τη βραδινή τους έξοδο.

Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Ταξιάρχης Χάνος, Βίκυ Παπαδοπούλου, Θάνος Τοκάκης

Φωτογραφίες: NDP/Νίκος Δρούκας

Read More

And More