Βίκυ Σταυροπούλου: Είναι στεναχωρημένη και πληγωμένη - Τι συνέβη;

Βίκυ Σταυροπούλου: Είναι στεναχωρημένη και πληγωμένη – Τι συνέβη; | tlife.gr

Από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, η Βίκυ Σταυροπούλου έχει μέχρι τώρα να δείξει επιτυχίες τόσο στις τηλεοπτικές της δουλειές όσο και στις θεατρικές! Ταλέντο μεγάλο, ήθος και χιούμορ είναι αυτά που τη χαρακτηρίζουν αλλά δυστυχώς αυτές τις μέρες νιώθει πληγωμένη και πολύ στεναχωρημένη…

Ο λόγος είναι ότι οι παραγωγοί της θεατρικής περιοδείας που θα έκανε ο θίασος που συμμετέχει με την παράσταση «Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα», αποφάσισαν ξαφνικά λίγες μέρες πριν την έναρξή της να την ακυρώσουν!

Διάβασε όσα έγραψε η ηθοποιός

«Θέλω την καρδιά να σφίξω,πέτρα πίσω μου να ρίξω και να φύγω» έλεγε ο Ζαμπέτας στο «Μάλιστα Κύριε». Δυστυχώς τα πράγματα πολλές φορές δεν γίνονται όπως τα έχεις οργανώσει και ονειρευτεί. Επειδή λοιπόν οι παραγωγοί της καλοκαιρινής περιοδείας μας αποφάσισαν 20 μέρες πριν την πρεμιέρα,και ενώ όλοι έχουμε χάσει δουλειές,χρήματα και χρόνο προετοιμασίας, να «ρίξουν πέτρα και να φύγουν»,έτσι κι εγώ πρέπει «την καρδιά να σφίξω» και να σας πω ότι δυστυχώς η περιοδεία μας ακυρώνεται. Είμαι βαθιά πληγωμένη,και στεναχωρημένη ειδικά για μια δουλειά που θα απασχολούσε πάνω από 25 ανθρώπους αλλά δυστυχώς μου είναι αδύνατον να κάνω οτιδήποτε άλλο.

«Κανένα τέλος δεν έρχεται με άδεια χέρια» όπως λέει η Κική Δημουλά. Ελπίζω τα «επόμενα χέρια» να είναι πιο αξιόπιστα με την ίδια αγάπη,πίστη και σεβασμό για τη δουλειά όση η δίκη μου και των συναδέλφων μου».

READ more