Βίκυ Σταυροπούλου: «Ήταν χυδαίο το δημοσίευμα για την κόρη μου και τον Νίνο» [video]

Βίκυ Σταυροπούλου: «Ήταν χυδαίο το δημοσίευμα για την κόρη μου και τον Νίνο» [video] | tlife.gr

Μεγάλος ντόρος με πολλές εντάσεις δημιουργήθηκε τα τελευταία 24ώρα μετά το δημοσίευμα που ήθελαν την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα να είναι ζευγάρι με τον Νίνο. Οι δυο πλευρές διέψευσαν τη συγκεκριμένη φημολογία με έντονα λόγια και ξεκαθάρισαν πως δεν είναι ζευγάρι.

Ωστόσο, θέση απέναντι στο περιστατικό πήρε και η Βίκυ Σταυροπούλου. Εκνευρισμένη η γνωστή ηθοποιός όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους είπε:

«Θα ξανασυστηθούμε; Ντροπή. Δηλαδή έχετε τόσο ωραία θέματα, ασχοληθείτε με πιο ουσιαστικά πράγματα. Είναι δυνατόν να βλέπουμε έναν φίλο μας ή να πηγαίνουμε σε μαγαζιά που είναι φίλοι μας και να μας κολλάνε ταμπέλες; Κουτό δεν είναι; Το κουτό δεν είναι μόνο αυτό, είναι ότι μετά κάθεται ο καθένας και λέει το μακρύ του και το κοντό του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Εμένα αυτό με στενοχωρεί βαθιά. Με στενοχωρεί να μη σέβονται οι άνθρωποι τους άλλους ανθρώπους. Εγώ και η Δανάη προσπαθούμε να σεβόμαστε τους ανθρώπους και να τους εκτιμάμε. Κάτι που δεν ισχύει είναι πραγματικά ενοχλητικό και το θεωρώ και κουτό, γατί εκτίθενται μετά αυτοί που λένε τις βλακείες. Φυσικά και στενοχωρήθηκε η Δανάη. Ξέρετε ότι είναι φίλη μας η Δέσποινα Βανδή. Στις γιορτές πήγαμε λίγο παραπάνω. Είναι δυνατόν να κάθονται τώρα να βγάζουν τέτοια…; Μου φαίνεται χυδαίο».

 

READ more