Βίκυ Σταυροπούλου: «Με σόκαρε όταν είδα την Παναγιωτοπούλου να μιλά έτσι για ‘μένα! Νόμιζα ότι συμπαθιόμασταν»

Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με τη συνέντευξη της Άννας Παναγιωτοπούλου στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και τη σκληρή κριτική που άσκησε μεταξύ άλλων σε Λάκη Λαζόπουλο, Θανάση Ευθυμιάδη και Βίκυ Σταυροπούλου.

Η τελευταία μάλιστα, σε δηλώσεις της στο Πρωινό, λίγο μετά το τέλος των γυρισμάτων του πρώτου επεισοδίου του J2US μίλησε για την αμηχανία που ένιωσε με όσα άκουσε.

Στην ερώτηση που έκανε η Μαίρη Αρώνη από το Πρωινό Ant1, «αν άκουσε τις δηλώσεις της Άννας Παναγιωτοπούλου, η Βίκυ Σταυροπούλου ανέφερε: «Τι ότι δεν είμαι ηθοποιός; Είναι γνωστό ότι έχω μεταπηδήσει από το χώρο του μόντελινγκ. Μην τα ξανα λέμε και ευχαριστώ τον κόσμο που εδώ και 20 χρόνια με ακολουθεί. Γιατί κάνω και εγώ αγώνα για να μείνω έτσι όπως είμαι», είπε με μια δόση χιούμορ.  Και συνέχισε: «Δεν θέλω να το σχολιάσω. Δεν πρέπει. Από σεβασμό».

Όταν όμως, η δημοσιογράφος την ρώτησε αν στενοχωρήθηκε, εκείνη απάντησε: «Ένιωσα αμήχανα. Τα έχασα. Είδα έναν άνθρωπο να μιλά με αυτόν τον τρόμο για εμένα και μάλιστα έναν άνθρωπο που αισθανόμουν -από τη λίγη γνωριμία μας- ότι συμπαθιόμασταν. Πολύ γρήγορα, γιατί ξέρεις ότι όταν είσαι καιρό σε αυτήν τη δουλειά αυξάνονται τα αντισώματα βάζεις τα πράγματα αλλιώς στη θέση τους και προχωράς. Στο τέλος λοιπόν, δεν θέλω να μείνω σε αυτό. Θέλω να μείνω στο ότι μεγάλωσα με την Άννα. Μου άρεσε πολύ όταν την έβλεπα στην τηλεόραση. Να είμαστε γεροί. Να έχουμε την υγεία μας και να πορευόμαστε».

Δες το Video:

Και τα σχόλια συνεχίζονται!

 

Read More

And More