Βίκυ Σταυροπούλου: Τα λόγια καρδιάς στην Δανάη Μπάρκα για την αυριανή της πρεμιέρα στο Mega

Μόνο περηφάνεια και χαρά νιώθει η Βίκυ Σταυροπούλου για το νέο μεγάλο επαγγελματικό βήμα της κόρης της! Το πρωί της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου, η Δανάη Μπάρκα πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Mega, με τη νέα καθημερινή πρωινή εκπομπή του σταθμού, με τίτλο “Πάμε Δανάη”. Μια μέρα πριν, η διάσημη μητέρα της και καταξιωμένη ηθοποιός ευχήθηκε στην κόρη της με τα πιο όμορφα λόγια για την αυριανή της πρεμιέρα.

“Σκέφτηκα να σου ευχηθώ κάτι μιας και αύριο είνα η megaλη σου στιγμή, όμως δυσκολεύομαι γιατί έχεις ήδη πραγματώσει οτι ευχόμουν για εσένα και σε ευχαριστώ για αυτό! Σε ευχαριστώ για την καλοσύνη της ψυχής σου, για τον τρόπο που αγαπάς , για την κατανόηση και την στηριξή σου παρόλο το νεαρό της ηλικίας σου σε όλες τις δυσκολίες μας, για την χειροπιαστή αγάπη που έδειξες στον παππού σου και την γιαγια σου όποτε την χρειάστηκαν, για την ευαισθησία σου την δοτικότητα σου, την τόλμη σου, την φωτεινή ψυχή σου,τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ζωή, το όραμά σου να καλυτερέψεις τον κόσμο!

Για εμένα τα έχεις ήδη καταφέρει! Δείξε την αλήθεια σου στον κόσμο, συνέχισε να βελτιώνεσαι και να βελτιώνεις όσους είναι γύρω σου και όλα θα πάνε κατ ευχήν! Κι εμείς θα ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς!!!

Υ.Γ θέλω να ευχαριστήσω και ολή αυτήν υπέροχη ομάδα των ανθρώπων μπροστά και πίσω απο τις κάμερες που όπως μου είπες σε στηρίζουν και σε ασφαλίζουν όλοι δίνοντας τον καλύτερό τους ευατό! Απολαύστε το!”

View this post on Instagram

.. σκέφτηκα να σου ευχηθώ κάτι μιας και αύριο είνα η megaλη σου στιγμή, όμως δυσκολεύομαι γιατί έχεις ήδη πραγματώσει οτι ευχόμουν για εσένα και σε ευχαριστώ για αυτό! Σε ευχαριστώ για την καλοσύνη της ψυχής σου, για τον τρόπο που αγαπάς , για την κατανόηση και την στηριξή σου παρόλο το νεαρό της ηλικίας σου σε όλες τις δυσκολίες μας, για την χειροπιαστή αγάπη που έδειξες στον παππού σου και την γιαγια σου όποτε την χρειάστηκαν, για την ευαισθησία σου την δοτικότητα σου, την τόλμη σου, την φωτεινή ψυχή σου,τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ζωή, το όραμά σου να καλυτερέψεις τον κόσμο! Για εμένα τα έχεις ήδη καταφέρει! Δείξε την αλήθεια σου στον κόσμο, συνέχισε να βελτιώνεσαι και να βελτιώνεις όσους είναι γύρω σου και όλα θα πάνε κατ ευχήν! Κι εμείς θα ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς!!! Υ.Γ θέλω να ευχαριστήσω και ολή αυτήν υπέροχη ομάδα των ανθρώπων μπροστά και πίσω απο τις κάμερες που όπως μου είπες σε στηρίζουν και σε ασφαλίζουν όλοι δίνοντας τον καλύτερό τους ευατό! Απολαύστε το !!!!❤️ @megatvcom

A post shared by Βικυ Σταυροπουλου (@vickystavropoulouofficial) on

Η Βίκυ Σταυροπούλου μας συγκίνησε!

Read More

And More