Βίκυ Τσοχατζοπούλου: Θυμάται τον πολυσυζητημένο γάμο της στο Παρίσι! Φωτογραφίες από την προετοιμασία της!

Την πιο όμορφη μέρα της ζωής της θυμήθηκε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου. Τη μέρα του γάμου της στο Παρίσι το 2004 που έγινε στον ορθόδοξο καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου! Για το γάμο του πρώην υπουργού με την όμορφη Βίκυ Σταμάτη χύθηκαν…  τόνοι από μελάνι και συζητήθηκε όσο λίγοι για τη πολυτέλεια και τη χλιδή του. Μετά το γάμο οι καλεσμένοι διασκέδασαν στη δεξίωση που έγινε στο  Four Seasons με τις εφημερίδες να κάνουν ντόρο για το κόστος της!

Σήμερα η Βίκυ Σταμάτη, θυμάται εκείνη τη μοναδική μέρα για εκείνη με φωτογραφίες από την ώρα που προετοιμαζόταν για το γάμο στη σουίτα του ξενοδοχείου της στο Παρίσι.

“Παρίσι 2004 !!! Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι ο μικρός Ανηψιός μου προσπαθεί να ανακαλύψει αν φορώ τα ,νυφικά παπούτσια ,,Αφοπλιστικό!!! Μια γεύση σας προσφέρω από την τελετή η οποία λειτούργησε ως ένα πυροτέχνημα που θάμπωσε τόσο με αποτέλεσμα η αλήθεια να χάσει τον αυτούσιο χαρακτήρα της … Όλα προαποφασισμένα … έγραψε η Βίκυ κάτω από τις φωτογραφίες της με τον γνωστό κομμωτή Στέφανο Βασιλάκη να επιμελείται τα μαλλιά της!

Read More

And More