Βίκυ Βολιώτη: Απόλαυσε την Σμαράγδα Καρύδη στο θέατρο και σήμερα την αποθεώνει στα social media! Video

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Σμαράγδα Καρύδη αποτελεί μία από τις πιο ταλαντούχες γυναίκες ηθοποιούς της γενιάς της. Επιτυχημένη, αφοπλιστικά όμορφη, με χιούμορ και μεγάλο ταλέντο κάνει επιτυχίες σε ό,τι και αν καταπιάνεται. Το βράδυ του Σαββάτου, η καλή της φίλη και επίσης καταξιωμένη ηθοποιός Βίκυ Βολιώτη πήγε στο θέατρο με την κόρη της Άννα για να απολαύσουν μαζί το θεατρικό έργο “Το Γαλάζιο Πουλί” σε σκηνοθεσία Γιώργου Μιχαηλίδη. Την επόμενη μέρα, η Βίκυ ανέβασε μια δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία αποθέωνε κυριολεκτικά την Σμαράγδα Καρύδη.

“Χθες πήγα και είδα τη Σμαράγδα στο Γαλάζιο Πουλί. Με την κόρη μου. Και συγκινήθηκα πολύ. Γιατί πριν πολλά πολλά χρόνια, μαζί τελειώσαμε τη σχολή του Εθνικού και μαζί παίξαμε στην πρώτη μας επαγγελματική παράσταση: το Γαλάζιο πουλί σε σκηνοθεσία Γιώργου Μιχαηλίδη. Και βλέποντας την χθες, θυμόμουνα εκείνο τον πρώτο καιρό, την πηγαία χαρά, τον ενθουσιασμό, το πάθος, τότε που ο κόσμος έμοιαζε να μας ανήκει. Πολλά χρόνια περάσαν και η Σμαράγδα είναι πάντα το ίδιο εκτυφλωτικά όμορφη, ταλαντούχα σε όλα της, λαμπερή σαν να έχει καταπιεί γλόμπο, αστεία, χαλαρή, ακομπλεξάριστη αλλά πάνω απ’ όλα είναι η φίλη μου, η αδελφή μου, η οικογένεια μου. Και χθες την χάζευα πάλι αλλά αυτή φορά έχοντας δίπλα μου την Άννα που είχε τρελή χαρά που έβλεπε τη νονά της. Και χαιρόμουν μαζί της. Τελικά η ζωή είναι ένα νήμα που τα συνδέει όλα. Τη νέα χρονιά που έρχεται ας βλέπουμε πιο πολύ εκείνους που αγαπάμε. Και να θυμόμαστε οι φίλοι μας θέλουν κι αυτοί τη φροντίδα μας. Δεν είναι δεδομένοι…”

View this post on Instagram

Χθες πηγα και ειδα τη Σμαραγδα στο Γαλαζιο πουλί. Με την κορη μου. Και συγκινηθηκα πολυ. Γιατι πριν πολλα πολλα χρόνια, μαζι τελειώσαμε τη σχολη του Εθνικού και μαζι παιξαμε στην πρωτη μας επαγγελματικη παράσταση : το Γαλαζιο πουλί σε σκηνοθεσία Γιώργου Μιχαηλίδη. Και βλέποντας την χθες, θυμόμουνα εκεινο τον πρωτο καιρο, την πηγαία χαρά, τον ενθουσιασμό, το παθος, τότε που ο κοσμος εμοιαζε να μας ανηκει. Πολλα χρόνια περασαν και η Σμαραγδα ειναι παντα το ίδιο εκτυφλωτικα όμορφη, ταλαντούχα σε ολα της, λαμπερη σαν να εχει καταπιει γλόμπο, αστεία, χαλαρή, ακομπλεξαριστη αλλα πανω απ' ολα ειναι η φίλη μου, η αδελφή μου, η οικογενεια μου. Και χθες την χαζευα παλι αλλα αυτη φορα έχοντας διπλα μου την Άννα που ειχε τρελή χαρά που εβλεπε τη νονα της. Και χαιρόμουν μαζι της. Τελικα η ζωη ειναι ενα νήμα που τα συνδέει όλα. Τη νεα χρονιά που ερχεται ας βλέπουμε πιο πολυ εκεινους που αγαπάμε. Και να θυμόμαστε οι φιλοι μας θέλουν κι αυτοι τη φροντιδα μας. Δεν ειναι δεδομένοι… @smaragda_karidi_official @aimilios_chilakis_official @lykofostheater #galaziopouli #megaromousikis

A post shared by Vicky Volioti (@vickyvolioti_official) on

Read More

And More