Βίκυ Βολιώτη: Μας δείχνει μοναδικές εικόνες από τα Κύθηρα όπου βρισκόταν για το “Λόγω Τιμής”

Η Βίκυ Βολιώτη είναι ενθουσιασμένη με την τηλεοπτική επιστροφή μέσα από την σειρά “Λόγω Τιμής” και συχνά μοιράζεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στιγμιότυπα από τις πρόβες και τα γυρίσματα. Η σειρά που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει σε σενάριο της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, μετά από 22 χρόνια στον ΣΚΑΪ. Τόσο η Βίκυ Βολιώτη όσο και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της σειράς, δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους για την συμμετοχή τους στο “Λόγω Τιμής” ξανά μετά από χρόνια.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η αγαπημένη ηθοποιός αποχαιρέτησε τα Κύθηρα, όπου βρισκόταν τον τελευταίο μήνα για τα γυρίσματα της σειράς, δημοσιεύοντας εντυπωσιακές φωτογραφίες από το νησί. Στην νέα ανάρτησή της στο instagram έγραψε: “Σήμερα αποχαιρετώ τα Κύθηρα. Μετά από τρεις εβδομάδες γυρισμάτων εδώ, επιστροφή στην Αθήνα. Φεύγω με βαριά καρδιά απ´ αυτό το υπέροχο, μαγευτικό νησί.

Όσοι έχετε έρθει γνωρίζετε για ποιο πράγμα μιλάω, όσοι δεν έχετε έρθει πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε αυτόν τον τοπο! Υπέροχες εναλλαγές τοπίων, υπέροχοι, φιλόξενοι άνθρωποι! Ευχαριστούμε παρα πολύ όλους όσους έκαναν τη διαμονή μας εδώ παραδεισένια! Ευχαριστούμε Βανεσα! Ευχαριστούμε κυρία Ελένη! Και όχι μόνο εσάς! Γεια σου Καψαλι! Γεια σου Μυλοπόταμε! Γεια σου Αβλέμονα, Κάλαμε, Ποταμέ, Καραβά, Λιβάδι, Διακόφτι! Γεια σου Αγία Πελαγία και Παλαιόπολη! Γεια σας Μιτάτα και Φράτσια, καλή αντάμωση!”

Δες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Τα Κύθηρα έχουν αμέτρητα υπέροχα τοπία!

Read More

And More