Βίκυ Βολιώτη: Τα τρυφερά λόγια για το κοριτσάκι που υιοθέτησε από την Αιθιοπία

Με ιδιαίτερα τρυφερά λόγια μίλησε η Βίκυ Βολιώτη όταν ρωτήθηκε για την απόφασή την να υιοθετήσει ένα παιδάκι από την Αιθιοπία. Η ηθοποιός που βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» εξήγησε πως νιώθει τυχερή που το παιδί αυτό βρέθηκε στο δρόμο της και αποκάλυψε πως η μικρή διαχειρίζεται τα σχόλια που ακούει για το διαφορετικό χρώμα του δέρματός της

«Είναι το μεγαλύτερο δώρο η Άννα και μου λένε μερικές φορές “Τι τυχερό παιδάκι!” και απαντάω “Όχι, εγώ είμαι η τυχερή”. Μου άνοιξε ένας νέος κόσμος, άλλαξε η ζωή μου και ταυτόχρονα είναι δώρο αυτό το παιδί. Είναι ένα πλάσμα υπέροχο! Γελαστή, χαρούμενη, με αυτοπεποίθηση, που ξέρει τι θέλει», είπε αρχικά η Βίκυ Βολιώτη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Volioti (@vickyvolioti_official)

Η Βίκυ Βολιώτη, στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η μικρούλα έχει δεχτεί σχόλια λόγω του διαφορετικού χρώματός της και πώς η μητέρα της την έχει ωθήσει να διαχειρίζεται όσα ακούει.

«Έχουν υπάρξει κάποια σχόλια, όχι όμως κακεντρεχή, περιέργειας από παιδάκια. Ανθρώπινο. Η Άννα πλέον το αντιμετωπίζει μόνη της. “Γιατί εσύ είσαι μαύρη”; “Γιατί γεννήθηκα στην Αφρική”. Εγώ προσπαθώ να της εξηγήσω ότι θα τις ακούς αυτές τις ερωτήσεις, δεν μπορείς να τις αποφύγεις. Πρέπει να μάθεις να τις ακούς και να απαντάς» εξήγησε η Βίκυ Κολιώτη.

Read More

And More