Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η μεγάλη πικρία της για τον Alpha! “To κανάλι πλέον είναι τέταρτο όχι πρώτο”!

Με ένα νέο κανάλι στο youtube η Βίκυ Χατζηβασιλείου, αποφάσισε να συνεχίσει την επικοινωνία της με τους τηλεθεατές της μετά την διακοπή της εκπομπής της από τον Alpha!

H παρουσιάστρια μίλησε για το τέλος του “Έχεις πακέτο” μιλώντς ήρεμα αλλά ξεκάθαρα και παρά το γεγονός ότι δήλωσε πως δεν νιώθει καμία πικρία τα λόγια της είπαν εντελώς το αντίθετο…

Διάβασε περίπου όσα είπε

“Αυτό το κανάλι στο youtube το έκανα γιατί διεκόπη βιαίως η τηλεοπτική μας επικοινωνία” Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα στον Alpha με την νέα διοίκηση δεν μπόρεσε να σας χαιρετίσω, κάτι που ήταν δικαίωμά μου και υποχρέωσή τους. Και μου ανακοίνωσαν το τέλος της εκπομπής με ένα τηλέφωνο…Με αυτό το κανάλι θα συνεχίσω να έχω επικοινωνία μαζί σας.

Είμαι ευγνώμων για όσα έζησα στον Αlpha. To κανάλι δεν είναι πρώτο πια είναι τέταρτο. Αν παραμέναμε στο κανάλι με την ομάδα μου ίσως να υπήρχαν προβλήματα με την εκπομπή αφού βλέπω ότι κόβουν τα μπάτζετ. Οπότε αν υπήρχε εκεί  η εκπομπή ίσως να μην πήγαινε όπως την είχα πάντα εγώ γιατί χωρίς χρήματα δεν μπορούν να γίνουν καλές παραγωγές”

Read More

And More