Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ο θάνατος του πατέρα μου ήταν ο λόγος για να ξεκινήσω την αυτογνωσία»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ο θάνατος του πατέρα μου ήταν ο λόγος για να ξεκινήσω την αυτογνωσία» | tlife.gr

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι ένα από τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης που έχει καταφέρει να αντέξει στο χρόνο και να διατηρήσει την αγάπη του κοινού αναλλοίωτη. Φέτος υποδέχεται για 14η χρονιά τους φίλους του «Πάμε Πακέτο» ενώ πριν λίγες μέρες παρουσίασε επίσημα το τρίτο της βιβλίο.

Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε στην εφημερίδα «Secret» για την τηλεοπτική της επιτυχία αλλά και για τα μαθήματα αυτογνωσίας που κάνει εδώ και τρία χρόνια:»Η απώλεια του πατέρα μου ήταν ο λόγος που ξεκίνησα την αυτογνωσία, και το ένα έφερε το άλλο. Τώρα αντιμετωπίζω αλλιώς τα πράγματα. Πρόσφατα έγινε κάτι στην τηλεόραση που θα θύμωνε πολύ την παλιά Βίκυ. Σήμερα όμως σκέφτομαι ότι είναι δικό της πρόβλημα, όχι δικό μου. Εγώ είμαι καλά με μένα».

Όσον αφορά την επιτυχημένη, τηλεοπτική της πορεία αλλά και την αλλαγή που υπήρξε φέτος στην εκπομπή της, εκείνη απαντά: «Μπορεί να μου κάνουν πολλές αλλαγές, μπορεί αυτή η επιλογή να προκαλέσει σε μένα παραπάνω προσπάθεια ή άγχος, όμως για να δω τι θετικά μου έφερε…Τη γνώση ότι η παρέα μένει εκεί, κάτι που μπορεί να μην το μάθαινα με τέτοιον τρόπο».»Στην τηλεόραση μιλάνε μόνο τα συμπεράσματα των αριθμών. Και όταν οι αριθμοί έχουν διάρκεια, έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα. Αν αύριο θα σταματήσω να κάνω τηλεόραση θα είμαι πλήρης άνθρωπος με τόση αποδοχή, τόσα χρόνια στην πρώτη γραμμή».

READ more