Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ταξίδι στο Λονδίνο, λίγο πριν την τηλεοπτική επιστροφή της! [pics,vids]

Το τηλεοπτικό της come back ετοιμάζει σε έναν ιδιαίτερο ρόλο η Βίκυ Χατζηβασιλείου και είναι σε πυρετό προετοιμασιών. Η γνωστή παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο» που είδε φέτος να κόβεται η εκπομπή της επιστρέφει στον τηλεοπτικό αέρα και ετοιμάζεται να «ξεδιπλώσει» το φωνητικό της ταλέντο στο νέο show του Open «Just the 2 of us» που κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαρτίου.

Λίγο πριν το πρώτο της τραγούδι, όμως, η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποφάσισε να κάνει μια μίνι απόδραση ως την Αγγλία και να βρεθεί στο Λονδίνο με αγαπημένα πρόσωπα. Εκεί, αφού έκανε τις βόλτες της με λονδρέζικο αέρα, ανέβασε φωτογραφίες και video με τις επισκέψεις της σε ιστορικής σημασίας μνημεία και φυσικά μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε ένα απολαυστικό μαμαδίστικο φαγητό.

Ναι, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας έδειξε και το μαγειρικό της ταλέντο –η ίδια άλλωστε λατρεύει την ελληνική κουζίνα και τη μεσογειακή διατροφή- και δημοσίευσε ένα Video στο Instastory της αναφέροντας χαρακτηριστικά «Αρωγή στον ξενιτεμένο ελληνισμό του Λονδίνου», προσθέτοντας φυσικά πως… «το έχει στη μαγειρική»!

Και το ταξίδι συνεχίζεται!