Βίλλυ Θεοφάνους: Στηρίζει τον σύζυγό της Γιώργο Θεοφάνους σε κάθε του βήμα! [pics]

Με αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και την σύζυγό του στο πλευρό του παρουσίασε τα 2 πρώτα βιβλία της νεανικής του σειράς “Παραμυθολογία” ο Γιώργος Θεοφάνους. Η Βίλλυ Θεοφάνους στηρίζει σε κάθε του βήμα τον σύζυγό της και αυτήν τη φορά ήταν στο πλευρό του σε αυτήν την προσπάθειά του να ενημερώσει το κόσμο για το bullying.

Άνθρωπος χαμηλών τόνων, η Βίλλυ, αν και είναι συνεχώς στο πλάι του γνωστού Έλληνα δημιουργού, προσπαθεί να κρατά πάντα πολύ διακριτική στάση. Εκείνη είναι η πρώτη που γνωρίζει κάθε νέο του σχέδιο και πάντα τον συμβουλεύει για το καλύτερο.

Όσο για τη μεταξύ τους σχέση; Όπως αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή του στο TLIFE ο Γιώργος Θεοφάνους, η ζήλια δεν έχει θέση στο γάμο τους: “Κανένας δεν ζηλεύει κανέναν. Γιατί πρέπει να υπάρχει ζήλια σε ένα ζευγάρι δηλαδή; Είμαστε χαρούμενοι ευτυχισμένοι ευγνώμονες για ότι μας συμβαίνει. Έχουμε τρία παιδιά μαζί για τα οποία δουλεύουμε και παλεύουμε και οι δύο όπως κάθε ελληνική οικογένεια με τη βοήθεια του θεού”.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ

Τέλος, στην παρουσίαση των βιβλίων στην Τεχνόπολις, βρέθηκε πλήθος κόσμου… Για τα βιβλία μίλησαν η Έλενα Ράπτη και η παιδοψυχολόγος Χαρά Νομικού, αποσπάσματα διάβασαν η Πέγκυ Τρικαλιώτη και ο Πάνος Μουζουράκης, ενώ την παρουσίαση έκανε η Έλενα Παπαβασιλείου.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More