Vincent Cassel: Το τρυφερό μήνυμα στην 15χρονη κόρη που απέκτησε με την Monica Bellucci!

Τι κι αν έχει προχωρήσει στη ζωή του, έχει παντρευτεί και έχει στην αγκαλιά του ένα ακόμη μωράκι, ο Vincent Cassel δεν ξεχνά τις μεγάλες του αγάπες. Ο διάσημος ηθοποιός που για 14 χρόνια ήταν παντρεμένος με την Monica Bellucci, με την οποία απέκτησε δυο κόρες, είναι πάντα παρών για τα παιδιά του και έχει τις καλύτερες σχέσεις με την πρώην του.

Έτσι, με αφορμή τα 15α γενέθλια της κόρης του Deva έγραψε ένα ποιητικό μήνυμα στο κορίτσι του και φυσικά συγκίνησε! «Η αγάπη μου, η γλύκα μου, η σπουδαία μου, η Λιθουανή μου, η Ρωμαία μου, η παριζιάνα μου, η κόρη μου, η κόρη μου, η Deva μου. Χρόνια πολλά αγαπημένη αγάπη μου. Σε αγαπώ περισσότερο από το οτιδήποτε», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Αξίζει, μάλιστα, να αναφέρουμε πως Cassel έγινε για τρίτη φορά πατέρας από τη σύζυγο του Tina Kunakey τον Απρίλιο και ενώ μπορεί πλέον να μένει μόνιμα στον Αμαζόνιο με τη νέα του οικογένεια, δεν ξεχνάει ποτέ τις δύο κόρες, Deva και Leonie, που απέκτησε με την Ιταλίδα ηθοποιό.

Το πρώην ζευγάρι μάλιστα, διατηρεί άριστες σχέσεις, όπως και φάνηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας όπου παρουσίασαν μαζί μία νέα version της ταινίας που συμπρωταγωνιστούσαν «Μη Αναστρέψιμος».

Από το Φεστιβάλ της Βενετίας!

Read More

And More