Βινύλιο: Έτσι υποδέχτηκαν οι τηλεθεατές την επιστροφή της εκπομπής

Νέα επεισόδια για το Βινύλιο. Ο Αντώνης Κανάκης με τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση ξεκίνησαν το πρώτο Βινύλιο για το νέο έτος κάνοντας ένα αφιέρωμα στις αξέχαστες σειρές και εκπομπές της δεκαετίας του 90′.

Από το Βινύλιο δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το αφιερωματικό απόσπασμα από την κωμική – σατιρική σειρά, ΑΜΑΝ η οποία προβλήθηκε για πολλά χρόνια στον ANT1.

«Ήταν ένα πρόγραμμα το οποίο είχε απαιτητικά γυρίσματα. Κάθε εβδομάδα μπαίναμε στα σπίτια των τηλεθεατών για γυρίσματα. Μπορεί να έχουμε μπει και στο 60% των σπιτιών αυτής της χώρας και ειδικά στην Θεσσαλονίκη. Μας άνοιγαν με χαρά την πόρτα τους για να κάνουν μέσα στα σπίτια τους οι ΑΜΑΝ γυρίσματα. Κάναμε ότι μπορούσαμε τότε», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης

Βινύλιο – Ψάχνανε τον Σωτήρη Καλυβάτση στο twitter

Οι τηλεθεατές του ANT1 παρακολουθώντας το απόσπασμα από τους ΑΜΑΝ έσπευσαν να σχολιάσουν στο twitter τονίζοντας μάλιστα την απουσία του Σωτήρη Καλυβάτση από την τηλεοπτική παρέα. Ωστόσο ο Αντώνης Κανάκης δεν έκανε καμιά αναφορά στον πρώην συνεργάτη του, μιας και έχουν διακόψει τις σχέσεις τους εδώ και χρόνια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More