Βιτάμ Culinesse: Ιδανικό για σοτάρισμα, καταπληκτικό για μαρινάρισμα!

Θέλετε έναν σύμμαχο για τις «δυσκολίες» που αντιμετωπίζετε στην κουζίνα;

Έχετε το Βιτάμ Culinesse! Χάρη στη ρευστή μορφή του, είναι ένα πραγματικό «εργαλείο» για τη μαγειρική! Είναι ιδανικό για σoτάρισμα, για μαρινάρισμα και δεν καίγεται όπως το βούτυρο!

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Το Βιτάμ Culinesse δεν πιτσιλάει όπως το λάδι και μας …υποδεικνύει την κατάλληλη στιγμή για να σοτάρουμε – όταν σταματήσει να «τσιτσιρίζει». Έτσι, ξέρουμε πότε έχει τη σωστή θερμοκρασία, για να προσθέσουμε τα υλικά μας.
Η υπέροχη γεύση, τα καλά λιπαρά που παίρνουμε χάρη στον συνδυασμό 3 αγνών φυτικών ελαίων αλλά και οι λιποδιαλυτές Βιταμίνες A, D και E που περιέχει το Βιτάμ Culinesse, είναι 3 επιπλέον πολύ καλοί λόγοι για να το επιλέξετε για κάθε μαγειρική χρήση.
Θέλετε να πετύχετε τον τέλειο συνδυασμό στο κρέας; Μπορείτε! Με το Βιτάμ Culinesse το κρέας γίνεται τραγανό εξωτερικά και ζουμερό εσωτερικά!
Η μαρινάδα ομογενοποιείται ομοιόμορφα, ενώ με το λάδι τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά μένουν στον πάτο. Απλώνεται πιο ομοιόμορφα στο κρέας, με αποτέλεσμα να γίνεται πιο νόστιμο όταν μαγειρευτεί.
Τα φαγητά ροδίζουν ομοιόμορφα, χωρίς να καίγονται και χωρίς να μένουν μαύρα στίγματα
Μπείτε στο www.youtube.com/user/vitamgr και δείτε στην πράξη πώς το Βιτάμ Culinesse ξεχωρίζει!

Read More

And More