Βίβιαν Δράκου: Ποζάρει με μαγιό λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον Θανάση Πατριαρχέα

Πριν μια εβδομάδα σχεδόν, μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o δημοφιλής ηθοποιός Θανάσης Πατριαρχέας αποκάλυψε πως σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά. Η σύζυγός του Βίβιαν Δράκου με την οποία έχουν αποκτήσει ήδη ένα κοριτσάκι, βρίσκεται ήδη στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει και πάλι κοριτσάκι.

Το ζευγάρι, που όλο αυτό το διάστημα κατάφερε να κρατήσει την ευχάριστη είδηση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον μετρά αντίστροφα τον χρόνο μέχρι τη γέννηση της κορούλας τους. Μετά την αποκάλυψη της είδησης. η Βίβιαν Δράκου έχει κάνει μερικές αναρτήσεις στις οποίες ποζάρει όλο χαρά με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Το ίδιο και χθες, που με τον σύζυγο της Θανάση Πατριαρχέα και την κορούλα τους αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν τον καλό καιρό και να απολαύσουν ένα μπάνιο στη θάλασσα. Από αυτή τους την εξόρμηση. η Βίβιαν Δράκου δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει με μαγιό αλλά και ακόμη μια στην οποία βλέπουμε τον ηθοποιό να παίζει στην άμμο με την κόρη τους.

 

Read More

And More