Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Πρεμιέρα με τη σύζυγό του, Έφη Μουρίκη, στο πλευρό του – Φωτογραφίες

Μετά την επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού, οι ηθοποιοί έχουν ξεκινήσει και πάλι τη δουλειά κάνοντας τις προγραμματισμένες περιοδείες τους σε όλη την Ελλάδα. Το βράδυ της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη η πρεμιέρα της παράστασης “Προσοχή ο φίλος δαγκώνει” σε σκηνοθεσία του Βλαδίμηρου Κυριακίδη.

Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην κωμική παράσταση μαζί με την Ναταλία Δραγούμη, την Ευαγγελία Μουμούρη και τον Μέμο Μπεγνή. Η ιστορία βασίζεται στην κωμωδία «Μου αρέσει πραγματικά τι κάνεις» της Carole Greep και ανέβηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας στο θέατρο Ζίνα τη χειμερινή σεζόν.Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η παράσταση το χειμώνα, οι συντελεστές αποφάσισαν να φτιάξουν βαλίτσες και να ταξιδέψουν σε όλη τη χώρα κάνοντας περιοδεία.

Από το πλευρό του Βλαδίμηρου Κυριακίδη σε αυτή την ξεχωριστή πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείπει η πολυαγαπημένη του σύζυγος, Έφη Μουρίκη. Η ταλαντούχα ηθοποιός βρίσκεται πάντα δίπλα στον αγαπημένο της και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Δες φωτογραφίες:

Έφη Μουρίκη

 

Οι τέσσερις πρωταγωνιστές της παράστασης

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Δύο ζευγάρια, τέσσερις διαφορετικοί χαρακτήρες, μπλέκουν τις «γραμμές» φιλίας, δημιουργούν απρόοπτες καταστάσεις που φθάνουν στη γελοιότητα και ανακαλύπτουν πως οι καλύτεροι φίλοι τους δεν είναι και τόσο …φίλοι όπως πίστευαν. Ένας λανθασμένος χειρισμός του κινητού τηλεφώνουφέρνει στο φως όλη την αλήθεια: τι πραγματικά σκέφτονται οι φίλοι τους γι΄αυτούς.Κι όταν τα στόματα ανοίγουν, αποκαλύπτεται η πραγματική ταυτότητα όλων. Αναγκάζονται να βγάλουν τις μάσκες και να τα… πουν όλα κατά πρόσωπο… Κοινωνική σάτιρα με ανατροπές, απρόοπτα, πολλές αλήθειες και πολλές ευκαιρίες για γέλιο σε μια παράσταση που θα μείνει σε όλους αξέχαστη! Η CaroleGreep είναι γαλλίδα συγγραφέας και έχει υπογράψει μεγάλες επιτυχίες της σύγχρονης θεατρικής σκηνής.

Read More

And More