Βλαδίμηρος Νικόλα: Αυτός είναι ο νέος παίκτης που μπήκε στο Big Brother (pics,video)

Το Big Brother της νέας εποχής, όπως το χαρακτηρίζουν οι ίδιοι οι συντελεστές του, μπήκε για τα καλά στις ζωές μας, με τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο να είναι αρκετά υψηλά, κάτι που το περιμέναμε άλλωστε. 17 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, καλούνται να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς internet, social media και τηλέφωνο θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό «κοινωνικό» πείραμα, δίνοντάς μας την “ευκαιρία” να παρακολουθήσουμε τη ζωή τους από την κλειδαρότρυπα. Απόψε το βράδυ, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, παρακολουθούμε το πρώτο ουσιαστικά live επεισόδιο του Big Brother, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα είχε προβληθεί η μαγνητοσκοπημένη πρεμιέρα του παιχνιδιού. Ο Χάρης Βαρθακούρης, λοιπόν, στο αποψινό επεισόδιο ανακοίνωσε την είσοδο ενός νέου παίκτη.

Αυτός είναι ο 22χρονος Βλαδίμηρος Νικόλα. Personal trainer, με καταγωγή από την Κύπρο, μπαίνει στο Big Brother δηλώνοντας ότι δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τη σχέση του με κάποια κοπέλα. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι έχει βιώσει ενδοοικογενειακή βία και κάποιες φορές ένιωσε να φοβάται τον πατέρα του γιατί ασκούσε βία στη μητέρα του και γενικά είχε τυραννική συμπεριφορά.

Εμείς ψάξαμε στα social media, βρήκαμε τους προσωπικούς του λογαριασμούς και μέσα από ένα γρήγορο scroll down μάθαμε αρκετά πράγματα για εκείνον, όπως ότι… … αγαπάει πολύ την γυμναστική και προπονείται όπου βρεθεί κι όπου σταθεί.

   …. έχει ένα καλοσμιλεμένο κορμί, με κοιλιακούς-φέτες που κόβουν ανάσες.

… έχει υπηρετήσει ήδη την μαμά πατρίδα. 

… λόγω της εντυπωσιακής εξωτερικής του εμφάνισης έχει κάνει επαγγελματικές φωτογραφήσεις ως μοντέλο.

…. διαθέτει το δικό του κανάλι στο YouTube, μέσα από το οποίο δίνει συμβουλές άθλησης στους subscribers του.

Λες να είναι αυτός ο νικητής του Big Brother;

Read More

And More