Βοσκόπουλος - Γκερέκου: Η πρώτη έξοδος!

Βοσκόπουλος – Γκερέκου: Η πρώτη έξοδος! | tlife.gr

Το περασμένο Σάββατο απαθανάτισε ο φακός της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» την πρώην υφυπουργό Άντζελα Γκερέκου με τον σύζυγο της Τόλη Βοσκόπουλο στο Δημοτικό Θέατρο Αργυρούπολης, όπου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τις χορευτικές επιδείξεις της 9χρονης κόρης τους Μαρίας.

Οι ευτυχισμένοι γονείς σχεδίασαν ολόκληρη «αποστολή» για να φτάσουν στο θέατρο χωρίς να ανάψουν τα φλας των παπαράτσι. Άλλωστε μετά το τελευταίο σκάνδαλο οι φωτογράφοι είχαν στρατοπεδεύσει έξω από το σπίτι τους στην Άνω Γλυφάδα περιμένοντας να απαθανατίσουν μια τους στιγμή.

Το ζευγάρι προκειμένου να προστατεύσει τις ιδιωτικές του στιγμές ξεκίνησε με το αυτοκίνητο τους από το γκαράζ του σπιτιού τους για να μεταβούν σε ένα φιλικό τους σπίτι και να μπουν σε δεύτερο αυτοκίνητο. Από εκεί πήγαν σε άλλο σημείο, οπού τους περίμενε άτομο της προσωπικής τους ασφάλειας με ένα άλλο τρίτο αυτοκίνητο με το οποίο έφτασαν στην Αργυρούπολη.

Κατά την είσοδο τους στο θέατρο οι δύο γονείς περπάτησαν με απόσταση μεταξύ τους την οποία κάλυψε η κυρία Γκερέκου κρατώντας την μικρή Μαρία από το χέρι. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ενώ θα περίμενε κανείς να έχει χάσει την καλή της διάθεση λόγω του πρόσφατου σκανδάλου ήταν εξαιρετικά πρόσχαρη και φιλική με όλους. Αντίθετα ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν εξαιρετικά προβληματισμένος.

Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος η Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της βγήκαν έξω από την αίθουσα και συνομίλησαν με τους παρευρισκόμενους ενώ αντίθετα ο Τόλης Βοσκόπουλος παρέμεινε μόνος στη θέση του.

Μετά το τέλος της παράστασης οι δύο γονείς, εμφανώς συγκινημένοι, χειροκρότησαν την κόρη τους ενώ η Άντζελα Γκερέκου ανέβηκε στη σκηνή, σφιχταγκάλιασε την κόρη της και τη συνεχάρη για την υπέροχη παράσταση που έδωσε.

Δες φωτογραφίες όπως τις δημοσίευσε το »ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»:


READ more