Βούλα Πατουλίδου: Περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη σήμερα μετά το ολικό lockdown

Από τα ξημερώματα η Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε καθεστώς ολικού Lockdown αφού οι μετακινήσεις για τις επόμενες 14 μέρες θα επιτρέπονται μόνο με τη χρήση sms ενώ τα μόνο καταστήματα που παραμένουν ανοιχτά είναι τα φαρμακεία και τα supermarket.

H Bούλα Πατουλίδου που ζει στη Θεσσαλονίκη μίλησε το πρωί της Τρίτης στη “Φωλιά των Κου-Κου” και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στη συμπρωτεύουσα.

“Ζοριζόμαστε λίγο στο που είναι ο κανόνας και που ξεκινάει η εξαίρεση.. Όταν σου κόβουν την καθημερινότητά του, γιατί αυτή μας βοηθάει να επιβιώσουμε.. σε 14 μέρες θα δούμε τι θα γίνει, πρέπει να κάνουμε υπομονή” ανέφερε και συνέχισε, “Ήμουν από αυτούς που αναρωτιόντουσαν γιατί μας βάζουν περιορισμούς όταν όλα έδειχναν ότι τα έχουμε καταφέρει.  Ξαφνικά μας ξέφυγε τελείως.. Σκοπός είναι να μη ρίχνουμε ευθύνες. Όλα έχουν λόγο…. Ο μέσος όρος έχει κατέβει πλέον πολύ”.

Στη συνέχεια, η Βούλα Πατουλίδου αναφέρθηκε στην πεσμένη ψυχολογία των ατόμων διευκρινίζοντας όμως πως όλοι είναι υπεύθυνοι και πως είναι απόλυτα σημαντικό να μπορέσουν να συμμορφωθούν όλοι στα μέτρα προκειμένου να αντιμετωπιστεί γρήγορα η κατάσταση.

Read More

And More