Βουρκωμένη η Gisele στο τελευταίο runway της καριέρας της! Φωτογραφίες

Μπορεί η Gisele Bundchen να είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο της τελευταίας δεκαετίας και να παραμένι εκθαμβωτικά όμορφη στα 34 της χρόνια, ωστόσο η Βραζιλιάνα καλλονή εννοούσε την απόφαση της να μην περπατήσει πια στις πασαρέλες. Και χθες τις αποχαιρέτησε συμμετέχοντας στο τελευταίο fashion show της 20ετούς πορείας της στον χώρο της μόδας.

Φανερά συγκινημένη από την αρχή ως το φινάλε της επίδειξης μόδας του οίκου Colcci στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Sao Paolo, της πατρίδας της, η Gisele είχε την στήριξη του συζύγου της Tom Brady, των γονιών της και της αδερφής της Gabriella που την παρακολουθούσαν καθισμένοι στην πρώτη σειρά.


O Tom Brady -με τον οποίο το μοντέλο έχει αποκτήσει δύο παιδιά- καθισμένος ανάμεσα στον πατέρα της Gisele Bundchen και την αδερφή της Gabriella.



Φυσικά η πανέμορφη Gisele αποθεώθηκε στο φινάλε του show, τόσο από το κοινό όσο και από τις συναδέλφους της που δεν σταμάτησαν να αγκαλιάζουν το τελευταίο πραγματικό super model, όπως την έχουν χαρακτηρίσει η Naomi Campell και η Claudia Schiffer. Η ίδια πάντως παρότι συνέχεια χαμογελαστή δεν μπόρεσε να κρύψει το βουρκωμένο βλέμμα της από τον φωτογραφικό φακό.

Δες το βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail από την βραδιά!


Νωρίτερα μέσα στην χθεσινή ημέρα, η Gisele Bundchen είχε αναρτήσει μια φωτογραφία από την αρχή της καριέρας της, εκφράζοντας ευγνωμοσύνη για το γεγονός ότι μπορεί να επιλέξει την στιγμή που θα σταματήσει τις πασαρέλες. Αργότερα μας έδειξε τις χαλαρές στιγμές της πριν από το show όταν απολάμβανε ένα κοκτέιλ στο καμαρίνι της.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes η Gisele Bundchen κέρδισε 47 εκατομμύρια δολάρια το 2014 ενώ η συνολική της “αξία” στην βιομηχανία της μόδας υπολογίζεται περίπου στα 386 εκατομμύρια δολάρια.

Όσο για το τι θα κάνει η Gisele μακριά από τις πασαρέλες; Στα μελλοντικά σχέδια της σίγουρα περιλαμβάνεται η συγγραφή ενός βιβλίου και η συμμετοχή σε ντοκιμαντέρ που θα γυριστεί για τη ζωή της.

Read More

And More