Βούρκωσε ο Ben Affleck, ενώ μιλούσε στην Jennifer Garner – Οι πρώτες φωτογραφίες μετά το χωρισμό

Οι στιγμές που περνούν είναι σίγουρα άβολες, αλλά δεν μπορούν να κάνουν και διαφορετικά. Ο Ben Affleck και η Jennifer Garner, λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους έφυγαν με τα παιδιά για διακοπές στις Μπαχάμες.
Το ταξίδι ήταν προγραμματισμένο και η γραμμή και των δυο, να μείνουν ενωμένοι για τα παιδιά, κοινή. Έτσι, οι πέντε τους έφυγαν μαζί για διακοπές και παιχνίδι στη θάλασσα.

Το κλίμα, όμως, ανάμεσα στο πρώην ερωτευμένο ζευγάρι δεν είναι και το καλύτερο. Ο φωτογραφικός φακός του People τους απαθανάτισε μαζί σε τετ α τετ συζήτηση που έκαναν μακριά από τα παιδιά τους. Και οι δυο προβληματισμένοι και οι δυο σκυθρωποί και ο Ben Affleck σχεδόν βουρκωμένος (ποιος ξέρει ίσως ζητά επανασύνδεση) μιλούσαν ήρεμα, αλλά συναισθηματικά φορτισμένοι…
Πηγή του περιοδικού μάλιστα, αναφέρει: “Ο Ben Affleck συνεχίζει να φορά τη βέρα του και έδειχνε ανήσυχος στη συζήτηση. Οι δυο τους έμειναν για λίγα λεπτά μόνοι, δεν είχαν καμιά σωματική επαφή (ούτε καν άγγιγμα ο ένας στον άλλον) και πολλές φορές ένιωθαν αμήχανοι και κοιτούσαν σε διαφορετικές πλευρές”.

Λες τελικά οι διακοπές να τους βοηθήσουν να αλλάξουν γνώμη και να μην πάνε στο διαζύγιο;

Read More

And More