Βουτιά κατέγραψε η δημοτικότητα του Harry και της Meghan Markle στην Βρετανία

Η δημοτικότητα του πρίγκιπα Harry και της συζύγου του Meghan Markle σημείωσε βουτιά στη Βρετανία και ποτέ πριν δεν ήταν σε χαμηλότερα επίπεδα, ύστερα από την εκρηκτική συνέντευξή τους στην Αμερικανίδα παρουσιάστρια Oprah Winfrey, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε σήμερα.

Κατά τη συνέντευξη που μεταδόθηκε την περασμένη Κυριακή, η Meghan δήλωσε ότι οι εκκλήσεις της για βοήθεια, ενώ είχε τάσεις αυτοκτονίας, αγνοήθηκαν και ένα μέλος της οικογένειας, που δεν έχει κατονομαστεί, ρώτησε πόσο σκουρόχρωμος μπορεί να είναι ο γιος του ζεύγους, ο Archie.

Στο μεταξύ, ο Harry, εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, επίσης παραπονέθηκε για την αντίδραση της οικογένειάς του στην απόφασή τους να αποχωρήσουν από τα επίσημα καθήκοντά τους. Η εκ βαθέων συνέντευξη βύθισε τη μοναρχία στη χειρότερη κρίση της αυτόν τον αιώνα και, σύμφωνα με δημοσκόπηση του YouGov, έπληξε και τη φήμη του ζεύγους.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση το 48% των 1.664 ερωτηθέντων είχε αρνητική στάση απέναντι στον Harry και 45% θετική –η πρώτη φορά που το ποσοστό των αρνητικών απαντήσεων ξεπερνά αυτό των θετικών– ενώ καταγράφεται μείωση κατά 15 μονάδες βάσης σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Στο μεταξύ, μόνο 3 στους 10 ανθρώπους είχαν θετική άποψη για τη Meghan, ενώ το 58% είχε αρνητική γνώμη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More