Βραδινή έξοδος για τους πρώην παίκτες του GNTM (φωτογραφίες)

Ο τρίτος και πιο ανατρεπτικός κύκλος του Greece’s Next Top Model έχει ξεκινήσει, με τα αγόρια και τα κορίτσια να δίνουν κάθε φορά τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της φωτογράφισης και να παραμείνουν μέσα στο σπίτι. Η Βίκυ Καγιά, ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός μετά από κάθε δοκιμασία παρατηρούν την κάθε λεπτομέρεια των φωτογραφιών και επιλέγουν ποιοι είναι οι παίκτες που θα συνεχίσουν και ποιοι εκείνοι που θα διακόψουν το ταξίδι τους στο GNTM.

Ήδη έχουμε δει να σημειώνονται αρκετές αποχωρήσεις από το παιχνίδι. Παναγιώτης Πέτσας, Χρύσα Καβράκη, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, Κωνσταντίνος Τσεντολίνι, Ειρήνη Μητράκου και Ίριδα Παπουτσή είναι μερικοί από τους παίκτες που βρίσκονται εκτός παιχνιδιού.

Οι παίκτες εξακολουθούν να κρατούν επαφή μετά την αποχώρησή τους από το σπίτι του Greece’s Next Top Model, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες. Πρόσφατα μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε κατά τη διάρκεια της εξόδου τους σε γνωστό εστιατόριο του κέντρου της Αθήνας. Μάλιστα, οι ίδιοι δεν δίστασαν να ποζάρουν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι στο φακό.

Δες τις φωτογραφίες

Παναγιώτης Πέτσας

Ειρήνη Μητράκου

Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, Κωνσταντίνος Τσεντολίνι, Ειρήνη Μητράκου

Νεκτάριος Σκαμνάκης, Ίριδα Παπουτσή, Παναγιώτης Πέτσας, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Ίριδα Παπουτσή

Κωνσταντίνος Τσεντολίνι

Χρύσα Καβράκη

 

 

Ετικέτες

Read More

And More