Βρήκαμε το Instagram account της νέας συντρόφου του Ανδρέα Γεωργίου: Δες φωτογραφίες από τη ζωή της μελαχρινής καλλονής!

Ο Ανδρέας Γεωργίου επιτέλους ερωτεύτηκε! Όπως αποκάλυψε το περιοδικό HELLO!, ο αγαπημένος ηθοποιός και δημιουργός του «Τατουάζ» δεν είναι πια single. Ο Ανδρέας είναι ζευγάρι με μία πολύ όμορφη και νεαρή κοπέλα, η οποία ακούει στο Σιμώνη Χριστοδούλου και είναι make up artist στην επιτυχημένη σειρά του Alpha. Οι δυο τους γνωρίζονται αρκετό καιρό και το γεγονός ότι εργάζονται πολλές ώρες την ημέρα στο ίδιο περιβάλλον τους έφερε πολύ κοντά, με αποτέλεσμα εδώ και τέσσερις μήνες να είναι μαζί και full in love.

Κι ενώ δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για τη ζωή της μελαχρινής καλλονής, εμείς εντοπίσαμε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και… αλιεύσαμε από εκεί 10 φωτογραφίες από τη ζωή της. Με αναλογίες μοντέλου, η Σιμώνη ποζάρει στο φακό άλλοτε με το μαγιό της και άλλοτε με απόλυτα chic συνολάκια, εντυπωσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους, που της χαρίζουν απλόχερα τα likes και τα κολακευτικά σχόλιά τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More