W. Beatty: Η κόρη του έγινε άντρας εδώ και έξι χρόνια! Βίντεο

Μετά την κόρη της Cher που έγινε άντρας, άλλο ένα διάσημο και λαμπερό ζευγάρι, ζει το δικό του οικογενειακό πρόβλημα εδώ και έξι χρόνια. Ο καρδιοκατακτητής του Χόλυγουντ Warren Beatty και η επίσης διάσημη ηθοποιός Annette Bening έπαθαν σοκ, όταν η κόρη τους Kathryn τους ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να αλλάξει φύλο και να γίνει άντρας!

/

Εδώ η Κάθριν σε μικρή ηλικία με τους γονείς της και τα αδέλφια της πριν πάρει την απόφαση να γίνει Stephen!

Η αλλαγή φύλου της πρωτότοκης κόρης του διάσημου ζευγαριού δεν είναι μυστικό στο Χόλυγουντ. Οι γονείς του πικράθηκαν πολύ με την επιλογή του και δυσκολεύονται να το αποδεχθούν ακόμα και σήμερα έξι χρόνια μετά την μεγάλη απόφαση που πήρε το παιδί τους.

Σήμερα ο Stephen 20 χρονών πλέον … άντρας και φοιτητής στο κολλέγιο έρχεται ξανά στην επικαιρότητα μέσα από ένα βίντεο σε site transexual το we happytrans ο οποίος μιλάει με άνεση και με χιούμορ για το γεγονός ότι από γυναίκα έγινε άντρας. Kαθ΄ όλη τη διάρκεια του εξάλεπτου βίντεο δεν κάνει ούτε μια αναφορά στους διάσημους γονείς του!

/

Ο Stephen ο οποίος προφανώς υποβάλλεται σε θεραπεία με ανδρικές ορμόνες και όπως θα δεις και θα ακούσεις και στο βίντεο τόσο η όψη του όσο και η φωνή του είναι …ανδρική και αρρενωπή, παρουσιάζει τον εαυτό του στο βίντεο , λέγοντας: Είμαι ο Stephen, είμαι τρανσέξουαλ άντρας, “χαρούμενη αδελφή” ομοφυλόφιλος, συγγραφέας, ένας “σπασίκλας” μαχητής και …ένας τύπος που χρειάζεται κούρεμα”!

Εδώ ο Στήβεν που γεννήθηκε Κάθριν με τη μητέρα του στο αεροδρόμιο. Η μεταμόρφωσή της σε αγόρι είναι πλέον εμφανής.

Στο βίντεο ο Stephen λέει ακόμα ότι ο φίλοι του τον στήριξαν να κάνει αυτή τη μεγάλη αλλαγή και μάλιστα στα 14 χρόνια του. Δες το βίντεο:

Read More

And More