William – Kate Middleton: Άρχισαν τα στοιχήματα για το φύλο και το όνομα του διαδόχου!

Είναι αναμφίβολα το talk of the town στο Ηνωμένο Βασίλειο και όχι άδικα. Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton σε λίγους μήνες θα αποκτήσουν και τρίτο διάδοχο και το παλάτι βρίσκεται στο πόδι μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Το ζευγάρι που έχει ήδη δυο παιδιά, τον πρίγκιπα George και την Charlotte ετοιμάζεται για τρίτο baby boom και τα στοιχήματα για το φύλο του μωρού δεν έχουν τέλος.

Το μωρό που θα γεννηθεί θα είναι το πέμπτο στη διαδοχή του θρόνου μετά τον αδελφό του πρίγκιπα George (είναι τρίτος στη σειρά) και την αδελφή του Charlotte (είναι τέταρτη). Και φυσικά ανεξάρτητα από το αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι θα “ρίξει” τον πρίγκιπα Harry στην έκτη θέση για τη διαδοχή., σύμφωνα με το νέο νόμο που ισχύει από το 2011 και θέλει τους διαδόχους να μην ξεχωρίζονται με βάση το φύλο τους.

Αυτήν τη φορά, πάντως, τα πρακτορεία στοιχημάτων έχουν πάρει “φωτιά” με τους περισσότερους να θέλουν το πριγκιπόπουλο που θα γεννηθεί να είναι κορίτσι και να παίρνει το όνομα Alice. Πολλοί είναι βέβαια, και αυτοί που ποντάρουν στο να γεννηθεί αγόρι.

Όσον αφορά πάντως το όνομα, οι αποδόσεις που δίνουν τα πρακτορεία στοιχημάτων σύμφωνα με το Μirror είναι: Alice (7/1), Arthur (10/1), Victoria (10/1), Alexandra (12/1), Albert (14/1) και Phillip (14/1). Ακολουθεί το Ελισάβετ με απόδοση 16/1, το Charles με 20/1 και το Νταϊάνα με 25/1.

Read More

And More