William – Kate Middleton: Γιορτάζουν 7 χρόνια γάμου!

Μόλις λίγες μέρες μετά τη γέννηση του τρίτου τους παιδιού, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton γιορτάζουν επτά χρόνια γάμου και είναι στα καλύτερά τους. Το διάσημο πριγκιπικό ζευγάρι που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 29 Απριλίου του 2011 σε ένα γάμο που άφησε ιστορία, γιορτάζει σήμερα την 7η επέτειο του.

Με μια φωτογραφία στο Instagram το Kensington Palace ευχαρίστησε όλους όσους έστειλαν ευχές και μηνύματα αγάπης για το ευτυχισμένο ζευγάρι, που θα γιορτάσει φέτος μαζί με τον George, την Charlotte και τον νεογέννητο βενιαμίν της οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/BiJYhovhZL8/?taken-by=kensingtonroyal

Ο παραμυθένιος γάμος και το πρώτο φιλί

Στο γάμο τους είχε στηθεί ένα παραμυθένιο σκηνικό στο Αβαείο του Westminister, όπου χιλιάδες κόσμου περίμεναν υπομονετικά να αποθεώσουν το πριγκιπικό ζεύγος, όταν αυτό θα έβγαινε από το ναό. Το ζευγάρι ακολούθησε κατά γράμμα το πρόγραμμα και μετά την τελετή ανέβηκε στην ανοιχτή άμαξα και επέστρεψε στο παλάτι του Buckingham, από όπου βγήκε στο μπαλκόνι και χαιρέτησε το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί.

Πριν επιστρέψουν στους 650 καλεσμένους τους μέσα στα Ανάκτορα, οι δυο τους έδωσαν το πρώτο τους δημόσιο φιλί, ενώ ο κόσμος ζητωκραύγαζε!

Η γνωριμία και η πρόταση γάμου

Η Kate και ο William ήταν συμφοιτητές στο Πανεπιστήμιο St. Andrews στη Σκοτία και έβγαιναν περιστασιακά για οχτώ χρόνια πριν ο πρίγκιπας της κάνει πρόταση γάμου σε ένα ταξίδι τους στην Κένια τον Οκτώβριο του 2010.

Η ρομαντική πρόταση γάμου έγινε με το δαχτυλίδι της Πριγκίπισσας Diana: Ο William έδωσε το οικογενειακό κειμήλιο στην αγαπημένη του και της ζήτησε να πει το “Ναι!” μπροστά σε μια παρέα φίλων.

Read More

And More