X Factor: Αυτοί είναι οι 16 φιναλίστ που θα δούμε στα live

Το πρώτο live του “The X Factor” έρχεται την Παρασκευή 20 Μαΐου στις 21.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ με παρουσιαστή τον κορυφαίο έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά.

Οι 16 φιναλίστ είναι πανέτοιμοι για τη μεγάλη βραδιά. Κάθε κριτής έχει αναλάβει από μία τετραμελή ομάδα και μαζί του θα προσπαθήσουν να φτάσουν στον τελικό που θα δώσει στον νικητή ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη FeelGood Records κι ένα αυτοκίνητο.

Ας γνωρίσουμε τους διαγωνιζόμενους:

ΟΜΑΔΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ

Κατηγορία: Αγόρια κάτω των 24 ετών


Αντρέας Λέοντας

Ο Αντρέας είναι 20 ετών, κατάγεται από την Κύπρο και εργάζεται ως τραγουδιστής. Έκανε μαθήματα κιθάρας από 11 χρονών. Ξεκίνησε να τραγουδάει από πολύ μικρός χωρίς ποτέ να κάνει μαθήματα φωνητικής. Αγαπημένο του χόμπι είναι το ποδόσφαιρο, ενώ απολαμβάνει να πηγαίνει για καφέ με τους κολλητούς του. Η μεγάλη του αδυναμία είναι ο μικρότερος κατά 18 χρόνια αδερφός του.

Γιώργος Παπαναστασίου

Ο Γιώργος είναι 19 ετών, ζει στη Θεσσαλονίκη και σπουδάζει διατροφολογία. Από μικρός ασχολήθηκε με το καράτε, ένα άθλημα που του χάρισε παγκόσμιες και πανελλαδικές διακρίσεις. Μεγάλη του αγάπη αποτελεί και το ποδόσφαιρο, αφού ο μπαμπάς του ήταν και ποδοσφαιριστής. Η μεγαλύτερη του αδυναμία είναι το φαγητό και ειδικά τα μακαρόνια με κιμά. Η υπομονή είναι το μεγαλύτερο του προτέρημα, ενώ δεν αντέχει την υποκρισία στους ανθρώπους. Η πρώτη εντύπωση που δίνει είναι ενός συνεσταλμένου ανθρώπου, παρ’ όλα αυτά όταν νιώσει άνετα γίνεται η ψυχή της παρέας.

´Ιαν Στρατής

Ο Ίαν είναι 23 ετών, ζει στην Αθήνα και δουλεύει ως μπάρμαν. Απολαμβάνει τη δουλειά αυτή καθώς του αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο αλλά και ο συνδυασμός γεύσεων από τα κοκτέιλ που φτιάχνει. Έχει σπουδάσει τεχνικός υπολογιστών αλλά θα ήθελε να ασχοληθεί με τη μουσική. Όταν ήταν μικρός έπαιζε μπάσκετ και έκανε παρκούρ. Η μεγάλη του αδυναμία είναι η μαμά του.

Αντώνης Φωκάς

Ο Αντώνης Φωκάς είναι 20 ετών κατάγεται από την Χίο αλλά ζει στην Αθήνα και ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική. Στον ελεύθερο του χρόνο απολαμβάνει να βλέπει ταινίες αλλά και να κάνει bungee jumping το οποίο λατρεύει! Χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως τελειομανή, ειλικρινή, μοναχικό με μία δική του εσωτερική τρέλα!

ΟΜΑΔΑ ΤΑΜΤΑ

Κατηγορία: Κορίτσια κάτω των 24 ετών

Τάνια Μπρεάζου

Η Τάνια Μπρεάζου είναι 18 ετών, κατάγεται από την Ρουμανία αλλά ζει στη Ρόδο όπου και μεγάλωσε. Σπουδάζει Βυζαντινή μουσική. Παρακολουθεί μαθήματα θεάτρου και έχει πάρει μέρος σε θεατρικές παραστάσεις και σε musical. Της αρέσουν οι latin χοροί. Μεγάλη της αδυναμία είναι η μητέρα της στην οποία θεωρεί ότι οφείλει όλα όσα έχει πετύχει μέχρι σήμερα.

Χριστιάννα Μπούνια

Η Χριστιάννα Μπούνια είναι 18 ετών, ζει στην Αθήνα και φοίτησε σε μουσικό λύκειο. Από πολύ μικρή άρχισε να ασχολείται με το μεγάλο της πάθος, τη μουσική. Παίζει πολλά μουσικά όργανα, συνθέτει μουσική και γράφει στίχους. Αν δεν ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική θα ήθελε να σπουδάσει κομμωτική. Η ζωγραφική είναι ένας ακόμη τρόπος που εκφράζει την καλλιτεχνική της φύση, ενώ από μικρή της άρεσε πολύ και ο χορός. Χαρακτηρίζει τον εαυτό της εγωίστρια, ζηλιάρα αλλά και πεισματάρα καθώς δουλεύει πάντα πολύ σκληρά και κάνει τα πάντα για να πετύχει τον στόχο της. Μεγάλη της αδυναμία είναι οι άνθρωποι που έχουν σταθεί δίπλα της σε όλες τις δυσκολίες που έχει περάσει, η οικογένεια της, οι φίλοι της και ο “φύλακας άγγελός” της η θεία της η Μαρίνα.

Έλενα Κοσκινά

Η Έλενα είναι 17 ετών, ζει στην Πάτρα και είναι μαθήτρια. Η μαμά της κατάγεται από την Αυστραλία και στο παρελθόν ήταν τραγουδίστρια. Είναι και εκείνη που κατάλαβε από πολύ νωρίς το ταλέντο της Έλενας και την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής. Το αγαπημένο της είδος μουσικής είναι η ραπ και θεωρεί ότι ο τρόπος που “ραπάρει” είναι και το δυνατό της σημείο. Της αρέσει πολύ ο χορός, ενώ στον ελεύθερο της χρόνο της αρέσει να βάζει τη μουσική στη διαπασών και να χορεύει. Αγαπάει πολύ τα ζώα. Αν δεν γίνει τραγουδίστρια θέλει να γίνει κοινωνικής λειτουργός και να καταφέρει έτσι να βοηθάει τους ανθρώπους. Η μεγαλύτερη της αδυναμία είναι ο μεγάλος της αδερφός που ζει στην Αυστραλία.

Χριστίνα Ζαντή

Η Χριστίνα Ζαντή είναι 22 ετών και κατάγεται από την Κύπρο. Δουλεύει ως τραγουδίστρια από 14 ετών. Τα χόμπι της είναι ο χορός και το θέατρο και η μεγάλη της αγάπη τα ταξίδια. Παίζει από μικρή πιάνο, της αρέσει να περνάει τον ελεύθερο χρόνο της με τους φίλους της και η μεγάλη της αδυναμία είναι οι σοκολάτες!

ΟΜΑΔΑ ΠΕΓΚΥΣ ΖΗΝΑ

Κατηγορία: Αγόρια – Κορίτσια πάνω από 25 ετών

Αλέξανδρος Πιτσάνης

Ο Αλέξανδρος είναι 30 ετών και είναι μουσικός του δρόμου. Κατάγεται από την Καστοριά αλλά ζει στη Θεσσαλονίκη. Η μεγάλη του αγάπη είναι η μουσική και είναι αυτοδίδακτος. Είναι πολύ κοινωνικός, του αρέσει να συναναστρέφεται πολύ κόσμο, ενώ τον ελεύθερο του χρόνο απολαμβάνει να περνάει χρόνο με την οικογένεια του. Το όνειρο του είναι να γυρίσει τον κόσμο με την κιθάρα του.

Γιώργος Στεφάνου

Ο Γιώργος Στεφάνου είναι 26 ετών, κατάγεται από την Αθήνα και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Στον ελεύθερο του χρόνο απολαμβάνει να κάνει βόλτες στο βουνό με τα δύο σκυλιά του, να γυμνάζεται και να γράφει τα δικά του κομμάτια. Είναι αυτοδίδακτος και άρα διπλά χαρούμενος με όσα έχει καταφέρει! Θαυμάζει πολλούς τραγουδίστες αλλά κυρίως τους Γιάννη Πάριο, Θέμη Αδαμαντίδη, Σταμάτη Γονίδη και Αντώνη Βαρδή.

Πιλάτος Κουνατίδης

Ο Πιλάτος Κουνατίδης είναι 25 ετών, κατάγεται και ζει στη Θεσσαλονίκη και αυτόν τον καιρό είναι άνεργος. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό και μία μικρότερη αδερφή. Είναι πολύ δεμένος με την οικογένειά του. Στον ελεύθερό του χρόνο απολαμβάνει να βγαίνει βόλτες με τους φίλους του αλλά και να παίζει με την κιθάρα του αγαπημένα τους τραγούδια. Το μεγαλύτερό του όνειρο είναι να γίνει επαγγελματίας τραγουδιστής και να γεμίζουν με κόσμο τα μαγαζιά όπου κι αν τραγουδάει. Θα ήθελε στο μέλλον να μπορέσει να κάνει περισσότερα ταξίδια.

Νωαίνα

Η Νωαίνα είναι 28 χρονών, κατάγεται από την Κύπρο και είναι σκηνοθέτης, σκηνογράφος και μουσικός. Έχει κάνει μουσικές και θεατρικές σπουδές, ενώ για ένα μεγάλο διάστημα έχει ζήσει στο Λονδίνο όπου έχει εργαστεί ως τραγουδίστρια. Έχει κερδίσει βραβεία τραγουδιού, σύνθεσης και σκηνοθεσίας. Αν μπορούσε να περιγράψει με τρεις λέξεις τον χαρακτήρα της αυτές θα ήταν αλλοπρόσαλλο, επικίνδυνο αλλά και πολύχρωμο.

ΟΜΑΔΑ ΘΟΔΩΡΗ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗ

Κατηγορία: GROUPS

NMA


Το girl γκρουπ του Xfactor. Τους ενώνει η μεγάλη τους αγάπη για τη μουσική σε συνδυασμό με τον χορό. Τα είδη μουσικής που τους αντιπροσωπεύουν είναι η ροκ και η ποπ.

Χαρά Θωμαϊδου

Η Χαρά είναι 26 ετών και ζει στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει παιδαγωγός. Της αρέσει η γυμναστική και ο χορός. Οι δύο μεγάλες τις αδυναμίες είναι τα παιδιά και τα γλυκά!!! Όταν ήταν μικρότερη οι φίλοι της την έλεγαν αγοροκόριτσο. Τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να ασχολείται περισσότερο με την εμφάνιση της με αποκορύφωση το τελευταίο διάστημα που έχει γίνει μέλος του συγκροτήματος NMA.

Σοφίνα Λαζαράκη

Η Σοφίνα είναι 19 ετών και ζει στην Αθήνα. Η μεγάλη της αγάπη είναι ο χορός και επιθυμεί να τον συνδυάσει με το τραγούδι και το θέατρο. Της αρέσει να ζωγραφίζει και το αγαπημένο της χόμπι είναι η ιππασία. Δραστήρια από μικρή, έπαιζε βόλεϊ, τένις και για πολλά χρόνια πήγαινε στίβο. Όνειρο της είναι μία μέρα να αποκτήσει μαζί με την κολλητή της μία φάρμα δίπλα στη θάλασσα με άλογα και σκυλιά! Η μεγάλη της αδυναμία είναι ο σκύλος της και επιθυμία της να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί κοντά στη φύση.

Χριστίνα Ξηρόκωστα

Η Χριστίνα είναι 19 ετών, είναι φοιτήτρια και ζει στην Αθήνα. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως μοντέλο. Της αρέσει η ενόργανη και ο χορός αλλά λόγω οικονομικών δυσκολιών δεν κατάφερε να παρακολουθήσει μαθήματα όπως επιθυμούσε. Έχει αδυναμία στα παιδιά, στις γάτες και στην κολλητή της, την Πωλίνα. Θέλει να γίνει διάσημη τραγουδίστρια αλλά όνειρο της είναι να κάνει μία μεγάλη οικογένεια. Τον ελεύθερο της χρόνο απολαμβάνει να περνάει χρόνο μόνη της!

Σάντρα Γιάσσα

Η Σάντρα είναι 18 ετών, κατάγεται από την Αίγυπτο αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Στο ελεύθερο της χρόνο της αρέσει να διαβάζει βιβλία και να παρακολουθεί ιαπωνικά κινούμενα σχέδια.

Βαλέρια Ντμητρένκο

Η Βαλέρια είναι 22 ετών, κατάγεται από την Ουκρανία και τα τελευταία δύο χρόνια ζει στην Ελλάδα. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία στο Κίεβο ενώ τώρα στην Ελλάδα έχει επικεντρωθεί στο να μάθει καλά την ελληνική γλώσσα καθώς και στη μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι. Το αγαπημένο της χόμπι είναι η ιππασία ενώ έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά αλλά και στο σκυλάκι της ράτσας τσιουάουα. Από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής της ήταν όταν στα 17 της βρέθηκε για 6 μήνες στην Αυστραλία για να κάνει μαθήματα αγγλικών. Στον ελεύθερό της χρόνο απολαμβάνει να παίζει τένις και να ζωγραφίζει.

STEREO SOUL


Bradley White-Dale

O Bradley White-Dale γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγγλία. Σπούδασε Αγγλική φιλολογία και σήμερα εργάζεται ως καθηγητής Αγγλικών σε παιδιά. Η έφεση του στην μουσική ήταν κάτι που διέκριναν από την πρώτη στιγμή οι δικοί του άνθρωποι. Το x factor uk αποτέλεσε το ξεκίνημα της επαγγελματικής του καριέρας στο τραγούδι αφού εντυπωσίασε τους κριτές από την πρώτη στιγμή φτάνοντας μέχρι το bootcamp ανάμεσα σε χιλιάδες διαγωνιζόμενους . Η συνεργασία του με τον Παναγιώτη Πάλλη στο Ελληνικό Χ Factor και η δημιουργία του group “Stereo Soul” τον ενθουσίασε αφού οι φωνές τους δένουν καταπληκτικά και αυτό είναι κάτι που του δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Στον ελεύθερο χρόνο του, του αρέσει να μαθαίνει ξένες γλώσσες, να πηγαίνει σινεμά και να κάνει scuba diving.

Παναγιώτης Πάλλης

Ο Παναγιώτης είναι 25 ετών και σπουδάζει Μοριακή Βιολογία και Γενετική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Το διάβασμα αποτελούσε μία απόλαυση για εκείνον από πολύ μικρή ηλικία. Σήμερα απολαμβάνει να μένει σπίτι ακούγοντας μουσική ή παρακολουθώντας ταινίες και σειρές μυστηρίου και φαντασίας. Έχει τρία μεγαλύτερα αδέρφια και ανίψια που περνάει πολλές ώρες μαζί τους, αφού χαρακτηρίζει τον εαυτό του Family Guy. Ονειρεύεται στο μέλλον να γυρίσει όλο τον κόσμο γνωρίζοντας διαφορετικούς πολιτισμούς και να καταξιωθεί επαγγελματικά ότι κι αν επιλέξει τελικά να ακολουθήσει.

GAZOZA


Οι Gazoza είναι οι: Έφη B. (leader of the band), Αρίωνας Αβατάγγελος (τραγουδιστής), Παντελής Πέτρου (πλήκτρα), Θοδωρής Πεγκούσης (ντράμς) και Χρήστος Βομπιράκης (ηλεκτρική κιθάρα).

Η Έφη πιστεύει πως η σχέση της μπάντας με το X-Factor είναι καρμική και… μάλλον έχει δίκιο! Οι Gazoza ξεκίνησαν ως τρίο, κάποια στιγμή η Έφη αποφάσισε να εξελίξει το σχήμα σε full band και λίγες εβδομάδες μετά, τα πρώτα trailer για δηλώσεις συμμετοχής στο Χfactor βγήκαν στον αέρα της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ.

Όλη η ύπαρξη των Gazoza είναι αφιερωμένη στη μουσική, κάνουν συνεχώς πρόβες, διασκευάζουν τραγούδια και οργανώνουν live ανά την Ελλάδα.

Αυτό είναι που απολαμβάνουν και περισσότερο ως μπάντα: τις συναυλίες εκτός Αθηνών. Όνειρο όλων είναι να καταξιωθούν στον χώρο του τραγουδιού, να υπάρχουν πολλά χρόνια ως μπάντα και προπαντός να διασκεδάζουν τον κόσμο. Πως θα χαρακτήριζε η Έφη τα υπόλοιπα παιδιά; Ο Αρίωνας είναι ο πιο τρελός και παθιασμένος, ο Παντελής η ήρεμη δύναμη, ενώ ο Θοδωρής με τον Χρήστο είναι οι πιο χιουμορίστες… «οι ατάκες τους, φτιάχνουν πάντα την διάθεση όλων των μελών!»

ΑΥΤΗ&ΑΥΤΟΙ


Ένα κορίτσι και τέσσερα αγόρια με ανεβασμένη διάθεση και καλή αίσθηση του χιούμορ που ενώθηκαν για να φτιάξουν μία διαφορετική μπάντα από τις συνηθισμένες. Με αγάπη στη μουσική αλλά και το θέατρο, κάθε μέλος ξεχώρισε από τις audition, αλλά μαζί είναι έτοιμοι να μας ξεσηκώσουν με μία φρέσκια και διαφορετική ματιά πάνω στην μουσική.

Γιάννης Κοκκάκης

Ο Γιάννης Κοκκάκης είναι 44 ετών και ασχολείται από πολύ μικρός με την μουσική. Στα 8 του μόλις χρόνια ξεκίνησε μαθήματα πιάνου – γεγονός που τον βοήθησε πολύ και στο τραγούδι. Η αγάπη και η πίστη του στο Θεό από νεαρή ηλικία τον οδήγησαν να εργαστεί ως νεωκόρος σε ενορία γα ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Σήμερα, αφιερώνει όλο τον προσωπικό του χρόνο αποκλειστικά στην μουσική.

Χαρά Παπαδοπούλου

Η Χαρά Παπαδοπούλου είναι μόλις 21 ετών και σπουδάζει Νηπιαγωγός στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Δεν υπήρξε γιορτή και μουσικό φεστιβάλ που να μην πήρε μέρος από τα πρώτα της σχολικά βήματα. Σήμερα απολαμβάνει το ότι είναι η μοναδική γυναίκα του group, αφού τα αγόρια την προστατεύουν και την κάνουν να γελάει με τις τρέλες που κάνουν! Είναι αυτοδίδακτη στην κιθάρα και περνάει τον ελεύθερο της χρόνο ακούγοντας διαφορετικά είδη μουσικής, βλέποντας ταινίες και πηγαίνοντας βόλτες με την παρέα της.

Σπύρος Διαβάτης

Ο Κερκυραίος Σπύρος Διαβάτης είναι 23 χρονών και εργάζεται ως σερβιτόρος. Στον ελεύθερο του χρόνο κάνει live εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη και πηγαίνει σινεμά. Παίζει κιθάρα από τα εφηβικά του χρόνια και του αρέσει να δοκιμάζει συνέχεια καινούργια μουσικά μονοπάτια. Το χιούμορ και η τρέλα είναι στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν και σίγουρα τον έδεσαν με τα υπόλοιπα μέλη του group.

Δημήτρης Σκούρτης

Ο Δημήτρης Σκούρτης ή «Πάπιας» όπως είναι το παρατσούκλι του είναι 31 ετών και κατάγεται από την πανέμορφη Ερμιόνη Αργολίδας. Από παιδί ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική και σήμερα παίζει κιθάρα, ντραμς, τρίχορδο μπουζούκι και πλήκτρα. Στον ελεύθερο χρόνο του γράφει στίχους και μουσική, πηγαίνει σινεμά ή θέατρο και απολαμβάνει χαλαρές βόλτες με την παρέα του. Είναι πλακατζής, επικοινωνιακός και δημιουργικός άνθρωπος.

Παναγιώτης Γρηγορίου

Ο Κύπριος Παναγιώτης Γρηγορίου είναι 24 ετών και ασχολείται με την μουσική και την υποκριτική. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές παραγωγές όπως το «Μπρούσκο» και τα «Λόγια του αέρα» ενώ έχει κάνει εμφανίσεις και σαν Stand-up comedian. Έχει πάθος και αγάπη για το αντίθετο φύλο με πρώτη και καλύτερη στην καρδιά του τη μικρή κορούλα του. Του αρέσει να αυτοσαρκάζεται και να κάνει τους άλλους να γελάνε, γεγονός που τον έκανε να ταιριάξει απόλυτα με τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ.

Read More

And More