X Factor: Η μεγάλη ώρα για τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο! Ποια κορίτσια θα περάσουν το Chair Challenge!

Ποιες θα είναι οι 4 από τις 10 κοπέλες που θα φωνάξει στη σκηνή η Δέσποινα Βανδή και θα καταφέρουν να πάρουν το πράσινο φως για την επόμενη και πιο κρίσιμη φάση του X Factor; Την Τετάρτη 9/10 έρχεται η στιγμή της μεγάλης απόφασης για τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο, σε ένα συναρπαστικό Chair Challenge.

Τόσο ο Γιώργος Θεοφάνους όσο και η Μελίνα Ασλανίδου έζησαν στιγμές μεγάλης συναισθηματικής φόρτισης κατά την διάρκεια των 2 προηγούμενων Chair Challenge. Στο τρίτο Chair Challenge είναι η σειρά του Μιχάλη Τσαουσόπουλου και της ομάδας του, των κοριτσιών 16 έως 24 ετών, να έρθουν αντιμέτωποι με τις 4 άδειες καρέκλες που βρίσκονται στην σκηνή του X Factor.

Τα κορίτσια τραγουδούν η καθεμία solo και, αμέσως μετά, ο μέντοράς τους αποφασίζει εάν η επίδοσή τους τον «κούνησε» αρκετά από την καρέκλα του ώστε να τους δώσει κι αυτός μία από τις πολυπόθητες καρέκλες – ή, σε αντίθετη περίπτωση, θα τους δείξει την πόρτα της εξόδου!

Μέχρι τελευταία στιγμή όλα μπορούν να ανατραπούν! Ακόμη και τα κορίτσια που έχουν κατακτήσει μία από τις 4 καρέκλες μπορεί να την χάσουν αν κάποια από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες πείσει τον Μιχάλη ότι την αξίζει περισσότερο!

Την Τετάρτη στις 21.00 έρχεται ένα ακόμα συναρπαστικό Chair Challenge, στην τελική ευθεία για τα Live του X Factor.

 

Read More

And More