Χ. Παπακαλιάτης: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας του ταινίας!

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει με την ταινία “Αν…” και σκοπεύει να μας ταξιδέψει με έναν θυελλώδη κινηματογραφικό έρωτα. Ο ηθοποιός όχι μόνο πρωταγωνιστεί αλλά υπογράφει το σενάριο και την σκηνοθεσία. Τα γυρίσματα της ταινίες έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό στην Αθήνα και είναι εμπνευσμένη από την ταινία του Γιώργου Τζαβέλλα του 1965, “Η Δε Γυνή Να Φοβήται τον Άνδρα.

Εκτός από τον Χριστόφορο πρωταγωνιστούν η Μαρίνα Καλογήρου,η Θέμις Μπαζάκα, η Μαρία Σολωμού, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Φάνης Μουρατίδης, ο Τάκης Σπυριδάκης, ο Τάσος Ιορδανίδης και οι Γιώργος Κωνσταντίνου και Μάρω Κοντού.

Η υπόθεση της ταινίας
Ένα παραμύθι για τις σχέσεις, με κεντρικούς ήρωες δύο νέους ανθρώπους της σημερινής εποχής, τον Δημήτρη και τη Χριστίνα, και με αφηγητές σε αυτό το παραμύθι δύο από τους πιο αγαπημένους ήρωες μίας παλαιότερης εποχής. Τον Αντωνάκη και την Ελενίτσα Κοκοβίκου. Ο Αντωνάκης και η Ελενίτσα, οι ήρωες της ταινίας «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» του Γιώργου Τζαβέλλα, είναι 45 χρόνια μετά ακόμα μαζί, ακόμα ερωτευμένοι και πιο επίκαιροι από ποτέ. Γίνονται για χάρη της ιστορίας μας οι δύο κεντρικοί αφηγητές και λειτουργούν σαν γέφυρα ανάμεσα στη γενιά του τότε και του σήμερα. Η μία γενιά δίνει την σκυτάλη στην επόμενη, σε μία εποχή που όλα μοιάζουν βιαίως να επιστρέφουν στο τότε. Μία ερωτική ιστορία με εμπόδια και ανατροπές που προκαλούνται όχι από τρίτους αλλά από την ίδια τη ζωή. Ενας δυνατός έρωτας που παλεύουν ο καθένας με τον τρόπο του να τον κρατήσουν σε μία εποχή που όλα γύρω τους αλλάζουν. Θα επιβιώσει; Μία σημερινή ερωτική ιστορία, σε μία από τις πιο ερωτικές, διαχρονικές και όμορφες περιοχές της Αθήνας. Την Πλάκα.

Δες φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

/

/

/

/

/

/

/

H ταινία θα βγει στις αίθουσες από την Village Films και έχει προγραμματιστεί για τις 29 Νοεμβρίου του 2012.

/

/

/

/

/

Read More