Χ. Παύλου: Το κορίτσι του καιρού του Star γιόρτασε τα γενέθλιά της στο λούνα παρκ!

Τα πρώτα της γενέθλια ως παντρεμένη γιόρτασε η Χριστίνα Παύλου και βρέθηκε με τον σύντροφό της στο… λούνα παρκ! Το κορίτσι του καιρού του Star που παντρεύτηκε στα μέσα του Ιουνίου τον αγαπημένο της Ανδρέα Μπέκιο, γιόρτασε με ένα ξεχωριστό τρόπο και διασκέδασε με την ψυχή της.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE “τσάκωσε” το γνωστό ζευγάρι σε γνωστό λούνα παρκ της πόλης, το οποίο επισκέφτηκαν αποκλειστικά και μόνο με αφορμή τα γενέθλια της Χριστίνας. Οι δυο τους σαν μικρά παιδιά μπήκαν στο τρενάκι μεγάλης ταχύτητας, έπαιξαν με το νερό και έκαναν τη βόλτα τους με τη ρόδα.

/

Η νεαρή παρουσιάστρια του Star με casual εμφάνιση, χαλαρή και ευδιάθετη πέρασε ένα ανέμελο κυριακάτικο απόγευμα με τον σύζυγό της και το διασκέδασε πολύ. Από την μεριά του, ο Ανδρέας Μπέκιος ήταν πολύ τρυφερός μαζί της, δεν σταμάτησε να της κρατά το χέρι και να της δίνει τρυφερά φιλιά.
Μιλώντας με τους φίλους της στο Facebook, η Χριστίνα είπε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον αγαπημένο της, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αντρούλη μου που μου έδωσε τα πιο χαρούμενα γενέθλια!

/


Δες φωτογραφίες από τα γενέθλια της Χριστίνας Παύλου:

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More