Χ. Βαρθακούρης: “Δεν είμαι η σκιά του Πάριου”

Ο Χάρης Βαρθακούρης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso μίλησε για το διάσημο πατέρα του, τον κρυφό γάμο του και τη σχέση του με τη Σοφία Αλιμπέρτη.

Ο Χάρης θεωρεί πως δεν είναι σκιά του Γιάννη Πάριου καθώς είναι διαφορετικοί και δεν μπορούν να συγκριθούν στη φωνή, την εμφάνιση και το συναίσθημα. “Δεν είμαι Παριακός τραγουδιστής”, δηλώνει “και δεν είμαι καριερίστας που προχωρά στο πλάι του πατέρα του”. Όσο για το αν ο Γιάννης Πάριος ήταν το είδωλό του ο Χάρης δηλώνει: “Για μένα είναι ο πατέρας μου! Είναι ένας τεράστιος τραγουδιστής και δεν μπορώ να τον δω διαφορετικά. Είδωλο μπορεί να είναι για το Ρέμο και τον Πλούταρχο”.

Για τη Σοφία Αλιμπέρτη δήλωσε πως διατηρούν άψογες σχέσεις και πως φέρθηκε πολύ καλά στον πατέρα του. ‘Είναι η μητέρα των δύο μικρότερων αδελφών μου που λατρεύω και είμαι σε θέση να γνωρίζω πως έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στην ανατροφή τους”.

Όσο για τον ξαφνικό γάμο του με την Αντελίνα δήλωσε πως ήταν μια συγκυρία πραγμάτων: “Τον Αύγουστο που θα γεννηθεί η κόρη μου δεν θα έχουμε κλείσει ούτε έναν χρόνο με την Αντελίνα. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, αλλά νομίζω ότι εκεί οδηγηθήκαμε για να νοικοκυρευτώ κι εγώ και να μπεί η ζωή μου σε ένα διαφορετικό πλαίσιο”

Τέλος, ο Χάρης αποκάλυψε πως μπορεί να παντρεύτηκαν στην Κωνσταντινούπολη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς καν την παρουσία των γονιών τους, ωστόσο του χρόνου σκοπεύουν να κάνουν στην Ελλάδα το θρησκευτικό τους γάμο μαζί με τη βάφτιση της κόρης τους

Read More

And More