Χ. Βαρθακούρης: Όλη η αλήθεια για την γέννηση της κόρης του και όσα γράφτηκαν για την υγεία της!

Η γέννηση της δεύτερης κόρης του Χάρη Βαρθακούρη και της Αντελίνας Τελώνη ήταν περιπετειώδης! Η σύζυγος του τραγουδιστή έφτασε στο μαιευτήριο για να γεννήσει με την συνοδεία της ομάδας ΔΙΑΣ. Όλα όμως πήγαν καλά και η Αντελίνα έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι. Η “βαρθακόρη” ωστόσο χρειάστηκε να μείνει λίγες μέρες παραπάνω στο νοσοκομείο, για να πάρει λίγο παραπάνω βάρος.

Οι κακές γλώσσες έκαναν λόγο για “ώρες αγωνίας” της οικογένειας λόγω της υγείας της μικρής. Πολλοί ήταν μάλιστα οι φίλοι και οι γνωστοί που ανησύχησαν και έσπευσαν να ευχηθούν περαστικά στον τραγουδιστή και την σύζυγό του. Το ζευγάρι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του TLIFE, είναι ιδιαίτερα ενοχλημένο από κάποια δημοσιεύματα που αναφέρουν ανακρίβειες για την κόρη τους και την κατάσταση της υγείας της.

Ο Χάρης έσπευσε να γράψει στην σελίδα του στο facebook όλη την αλήθεια για την νεογέννητη κόρη του:

/

Το ζευγάρι απολαμβάνει κάθε στιγμή με τις δυο κόρες του! Η Μελωδία έχει δεχτεί με χαρά την νέα της αδελφούλα η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE είναι ίδια η μανούλα της! Όλοι μαζί θα περάσουν λίγες μέρες ξεκούρασης στο εξοχικό της οικογένειας στην Επίδαυρο όπου θα γιορτάσουν και τα δεύτερα γενέθλια της πρωτότοκης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164