Χ. Βαρθακούρης στο TLIFE για την επίθεση:” Θα μπορούσε να έχει φρικτό τέλος”

Ο Χάρης Βαρθακούρης, χθες το βράδυ έπεσε θύμα 2 κουκουλοφόρων και μάλιστα ο ένας από αυτούς κρατούσε όπλο. Οι δύο δράστες τον σημάδεψαν με το όπλο και του ζητούσαν να κατέβει από το αυτοκίνητο αλλά εκείνος κατάφερε, με την γρήγορη αντίδραση που είχε, να ξεφύγει!

O Χάρης περιγράφει στο TLIFE όλες τις λεπτομέρειες για το περιστατικό που θα μπορούσε να του στοιχίσει την ζωή: “Χθες το βράδυ πηγαίνοντας να αφήσω κάτι ταινίες στο video club στη Δροσιά, είχα παρκάρει το αυτόκινητό μου 50 μέτρα πιο εκεί με αλαρμ. Βγαίνοντας από το μαγαζί για να επιβιβαστώ στο αυτοκινητό μου, ένας τύπος που προφανώς παραμόνευε γιατί είδε αυτοκίνητο αλαρμ οπότε σου λέει θα έρθει ο οδηγός όπου να΄ ναι, ήρθε και μου τράβηξε την πόρτα. Λίγο πριν προλάβω να την κλείσω τελείως. Μου είπε βγες έξω. Μου τραβούσε την πόρτα και με το δεξί χέρι με σημάδεψε με ένα όπλο και μου είπε:”Βγες έξω”. Εγώ καλώς ή κακώς δεν υπάκουσα και με το αριστερό μου χέρι όπως καθόμουν στην θέση του οδηγού τραβούσα την πόρτα, σαν να μαλώναμε κατά κάποιον τρόπο για το ποιος θα την ανοίξει και ποιος θα την κλείσει. Του φώναξα 2 φορές: “Είσαι με τα καλά σου;”Δεν ξέρω τι με έπιασε εκεί, ενδεχομένως για να τον συνετίσω ενώ έβαζα μπρος. Δεν ξέρω πως επέδειξα τόση ψυχραιμία. Εκείνα τα δευτερόλεπτα δεν συνειδητοποίησα φόβο, εκ των υστέρων που έπαιζα την σκηνή ξανά στο μυαλό μου σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να έχει ένα φρικτό τέλος για μένα. Το μόνο που κρατάω όμως είναι το τέλος καλό όλα καλά γιατί μόλις έβαλα μπρος τράπηκαν σε φυγή.”

Στην ερώτηση αν φοβάται μήπως του συμβεί κάτι ανάλογο και πάλι αναφέρει: “Δεν έκανα κάτι που δεν έχω κάνει 7.000 φορές, είτε εγώ είτε οποιοσδήποτες άλλος. Πήγα να επιστρέψω 2 DVD σε ένα video club, δεν είχε να παρκάρω και άφησα με αλαρμ το αμάξι λίγο πιο εκεί. Αυτό που θα κάνω, είναι ότι δεν θα πηγαίνω νύχτα αλλά μέρα μεσημέρι, αν θελήσω να παρκάρω δεν θα αφήνω το αυτοκίνητο με αλαρμ λίγο πιο μακριά. Μόνο τέτοια πράγματα μπορείς να σκεφτείς εκ των υστέρων.”

Αμέσως μετά βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου έκανε μήνυση κατά αγνώστων.

Άκουσε τι μας είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του:

Read More

And More